Kuzey  Kıbrıs'taki Siyonist İşgalin Baş Aktörü  CHABAD Gazze'de

Kuzey Kıbrıs'taki Siyonist İşgalin Baş Aktörü CHABAD Gazze'de

Kıbrıs’taki Siyonist işgalin baş aktörü Filistin’de soykırım yapıyor

KKTC’nin Siyonist odaklar tarafından yapılan işgalin arkasında Chabad’ın olduğu ortaya çıkmıştı. İsrail istihbarat örgütü MOSSAD ile sıkı bir bağlantı içerisinde olduğu biliniyor. KKTC'deki Siyonist işgalin baş aktörü konumundaki CHABAD üyesi işgalci İsrail rejimi askerleri soykırımda bulundukları Gazze’de yıkıntılar içerisindeki bir evin çatısına dokuz kollu şamdan dikti.

Satın aldığı 2 bine yakın şirket üzerinden toprak edinen Siyonistlerin KKTC’de 25 bin dönüm civarında toprak satın aldığını ortaya çıkmıştı.

Söz konusu işgalin arkasındaki Siyonist örgütü de açıklamıştı. Kıbrıs’ta toprak satışının engellenmemesi halinde, “Büyük İsrail Projesi”nin bir parçası olmasından endişe edilirken, KKTC’deki işgalin arkasında Chabad-Lubavitcholan isimli örgüt yer alıyor. Siyonist hareketin en dinamik oluşumlarından olan Chabad-Lubavitcholan’ın 2008 yılından itibaren KKTC’de aktif olmaya başladığı biliniyor. Mali yönden çok zengin olan Chabad-Lubavitcholan, günümüzde KKTC’nin Siyonistlerce işgal edilmesinin arkasında bulunuyor.

Chabad’ın Gazze soykırımında da rol oynadığı ortaya çıktı. CHABAD üyesi katil İsrail askerleri simgeleri olan dokuz kollu şamdanı getirip işgal ettikleri Gazze'deki yıkıntılar içindeki evin çatısına dikti. Söz konusu görüntülerle Chabad’ın Gazze soykırımındaki rolü ifşa olurken bir başka video da ortaya çıktı.

İsrail askerlerinden CHABAD’a teşekkür

Gazze’de soykırım yapan İsrail askerlerinin çektiği bir videoda Chabad’a teşekkür edildiği görüldü. Gazze’de katliam yapan İsrail Savunma Kuvvetleri’ne mensup işgalciler, Gazze’de devam eden soykırıma destek veren Chabad’a teşekkür etti. Söz konusu görüntülerde Chabad’ın Gazze soykırımına destek amaçlı kurduğu acil durum fonunun yardımlarına teşekkür edildi.(Milli Gazete)