344. Gün...

344. Gün...

İşgalci İsrail uçakları, savaşın 344'üncü gününde Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerini bombalamaya devam ederek çok sayıda şehit ve yaralı bıraktı.

İşgalci İsrail uçakları, savaşın 344'üncü gününde Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerini bombalamaya devam ederek çok sayıda şehit ve yaralı bıraktı.
UNRWA, Gazze'deki çocuk felci aşısı kampanyasının ilk turunun sona erdiğini duyurdu.

Gazze ve Kuzey
İşgal, Gazze Şeridi'nde katliamlara devam etti.
İsrail'in Gazze'nin doğusundaki Tuffah Mahallesi'nde Bustan ailesinin evine düzenlediği bombalı saldırıda 3'ü çocuk, 4'ü kadın, çok sayıda yaralı ve kayıp 9 vatandaş şehit oldu.
İsrail işgal uçakları, Gazze şehrinin doğusundaki Şucayye bölgesinin doğusundaki El Mantar Caddesi'ndeki El Ümrani ailesinin evini ikinci kez bombalayarak bir kadını öldürdü, civardaki evlerde yaşayan diğer vatandaşları da yaraladı.
Cebeliye bölgesinde Eşkar ailesinin evinin hedef alınması sonucu çok sayıda vatandaş yaralandı.
İşgal uçağı ayrıca Gazze'nin kuzeyindeki Cebeliye kampındaki El-Faluga bölgesindeki El-Makadma ailesine ait bir evi de hedef alarak herhangi bir yaralanmaya neden olmadı.
Gazze Şeridi'nin ortasında,
işgal uçaklarının Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat'taki yeni kampın batısındaki Ebu Ghoula bölgesinde Şeyha ailesine ait bir evi bombalaması sonucu iki vatandaş şehit oldu, beş vatandaş da yaralandı.
İşgal uçakları Gazze Şeridi'nin merkezindeki Maghazi kampındaki tarım arazilerini bombaladı.
Gazze Şeridi'nin güneyinde,
işgalcilerin Han Yunus kentine bağlı El-Attar bölgesinde yerinden edilmiş kişilerin barındığı bir çadırı bombalaması sonucu 3 kişi şehit oldu ve yaralandı.
İşgal güçleri, Gazze Şeridi'nin güneyinde Refah'ın batısında yerleşim yerlerini havaya uçurdu.