Batı Şeria Direnişi İşgalcileri Tedirgin Etti!     Batı Şeria Patlamak Üzere...

Batı Şeria Direnişi İşgalcileri Tedirgin Etti! Batı Şeria Patlamak Üzere...

Ordu ve işgalci İsrail istihbaratı, Batı Şeria konusunda işgalci hükümeti uyardı

Bu gece İşgalci israil askeri meclisi , takas anlaşmasıyla ilgili iletişim de dahil olmak üzere çeşitli konuları görüştü. Kanal 13'ün haberine göre IDF ve Shin Bet bakanları Filistinli işçilerin girişine onay verilmemesi halinde İsrail'in Batı Şeria'da büyük bir gerilimle karşı karşıya kalacağı konusunda hükümeti uyardı.

Haaretz'e bilgi veren bir kaynağa göre, Batı Şeria'da kötüleşen ekonomik kriz ışığında, güvenlik kurumlarının talebi üzerine Filistinlilerin çalışma izinlerinin arttırılması konusu hükümet tararafından gündeme alınacak .

IDF ve Shin Bet komutanlığı Batı Şeria'daki gerginliğin ivme kazandığı konusunda Hükümete uyarıda bulundu. IDF ve Shin Bet komutanlığı mucizevi bir şekilde savaşın tüm manzarasını değiştirecek "niteliksel" bir saldırı gerçekleşmedi yorumunu yaptı.

Yedioth Ahronoth askeri muhabiri Ron Ben-Yishai'ye göre, İsrail ordusu Batı Şeria'daki nüfusun, , tam ölçekli bir intifadaya dönüşmesinden kokuyor bu yüzden Batı şeria'da uygulanan bazı katı uygulamalrı hafifletmiş durumda.

Kaynak:Haber Kaynağı