Batı Şeria'daki Kudüs Tugayları komutanı işgali tehdit ediyor...

Batı Şeria'daki Kudüs Tugayları komutanı işgali tehdit ediyor...

Batı Şeria'daki Kudüs Tugayları komutanı işgali tehdit ediyor: Direniş projesini öldürmek için artık çok geç

İslami Cihat hareketinin Batı Şeria'daki askeri kanadı Kudüs Tugayları'nın komutanı, Batı Şeria'daki tugayların ve kampların "terörle mücadelede tüm direniş güçleriyle birlik içinde" çalıştığını doğruladı. Tıpkı Gazze Şeridi'ndeki “Mescid-i Aksa Tufanı”nda olduğu gibi, işgale karşı birlik inancından dolayı kamplar işgalle mücadele edecektir.”.

Kudüs Tugayları'nın resmi Telegram kanalında yayınladığı açıklamalarda Batı Şeria'daki tugayların komutanı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve işgal liderlerine seslenerek, "Batı Şeria'daki direniş projesini öldürmek için çok geç olduğunu" vurguladı.

Şu anda El-Kudüs ve Direnç Tugaylarının oluşumlarında faaliyet gösteren tüm şehirlerde ve kamplarda genişletilmiş hücreler olduğunu” vurgularken, şunları söyleyerek tehdit etti: “Cenin, Tubas ve Tulkarm şehirlerine giren askerler ve araçlarla önümüzdeki birkaç gün boyunca ne olacağını göreceğiz, ”

Batı Şeria'daki Kudüs Tugayları komutanı, Tulkarm Tugayı komutanı Muhammed Cabir, "Ebu Şuca" ve diğer direniş savaşçılarının şehadetinin "direniş sahalarını alevlendireceğini" doğruladı.

Batı Şeria'daki Kudüs Tugayları Komutanı, Hamas hareketinin askeri kanadı Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları ile tugayların Tel Aviv'de gerçekleştirdiği ortak şehadet operasyonuna değindi. Özellikle operasyonun son olmayacağı düşünüldüğünde bu herkesin alması gereken önemli bir mesajdır” dedi.

Şöyle devam etti: "Bugün Batı Şeria, Gazze, Şam ve Lübnan'da Kudüs Tugayları savaşçılarının kanı karışmış olup, bu durum sahanın bir olduğunu, zafer ve şehitliğin bizim tercihimiz olduğunu, değişmeyeceğimizi teyit etmektedir."