CHP'nin İslami değerlere hazımsızlığı bir kez daha kendini gösterdi

CHP'nin İslami değerlere hazımsızlığı bir kez daha kendini gösterdi

Gaziantep 15 Temmuz Meydanı'nda asılı bulunan Şehit İsmail Heniyye'nin posterini hazmedemeyen CHP'liler, 30 Ağustos kutlamaları bahanesiyle posteri indirerek İslami değerlere olan nefretlerini kustu.

Gaziantep'teki birçok sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Kudüs Platformu tarafından HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin şehit edilmesinin ardından, 15 Temmuz Meydanı'na astıkları poster, CHP'li grup tarafından kin ve nefret sloganları arasında indirilerek yerlere atıldı.

Halkın İslami değerlerine her seferinde fütursuzca saldıran CHP zihniyeti, İslami kişiliği ve duruşuyla tanınan Şehit İsmail Heniyye'nin meydanda asılı bulunan posterini hazmedemedi.

31 Temmuz 2024 tarihinde uğradığı suikast sonucu şehit edilmesinin ardından Gaziantep 15 Temmuz Meydanı'na asılan Şehit İsmail Heniyye'nin posteri CHP'lilerin hedefi oldu.

Şehit İsmail Heniyye kastedilerek "Bu adam bizim değerlerimizden değil" diyerek kin ve nefret kusan CHP Milletvekilleri, halkın İslami değerlerini hiçe saydı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bahane eden CHP Milletvekilleri ve CHP Şehitkâmil Belediye Başkanı, şov yapmak amacıyla Şehit Heniyye'nin posterini kin ve nefretle alandan indirdi.

"Biz Mustafa Kemalin askerleriyiz" sloganları eşliğinde Şehit Heniyye'nin posterini indiren CHP'li azgın grup, posteri indirmekle yetinmeyerek ayaklarıyla postere basarak nefret kustu.

Meydanda bulunan posterin indirilmesi Gaziantep halkı tarafından tepki ile karşılandı.

CHP'li Milletvekillerinin bu tutumu, İslam'a ve İslami değerlere karşı zihniyetinin değişmediğini bir kez daha gösterdi. (İLKHA)