El Kassam'dan Batı Şeria'da Operasyon

El Kassam'dan Batı Şeria'da Operasyon

El Kassam Tugayları, geçtiğimiz hafta Batı Şeria'nın kuzey ve güneyinde İsrail işgal araçlarına yönelik silahlı saldırı ve bombalama operasyonları düzenlediğini doğruladı.

Batı Şeria'daki El Kassam Tugayları, savaşçılarının Çarşamba günü şafak vakti Tubas'ın güneyindeki El Faraa kampında işgal güçleriyle çatıştığını doğruladı.

El Kassam, geçtiğimiz hafta Batı Şeria'nın kuzey ve güneyinde İsrail işgal araçlarına yönelik atış operasyonları ve bomba patlatma faaliyetleri gerçekleştirdiğini söyledi.

İsrail işgal güçleri Çarşamba günü şafak vakti Tubas'ın güneyindeki El Far'a kampına baskın düzenledi ve iki buldozer eşliğinde Hamra askeri kontrol noktasından askeri takviye gönderdi. kampın içinde.

Filistin medyasına göre, işgal güçlerinin kampa dört saat boyunca baskın yapmasının ardından çatışmalar çıktı.

İşgal buldozerleri ayrıca özellikle kampın ana pazarındaki sokakları ve mağazaların girişlerini tahrip etti ve buldozerlerle yok etti.

Filistin direnişi uzmanı Hani Al-Dali, Salı akşamı Al-Mayadeen'e dün yaptığı açıklamada, işgal altındaki Batı Şeria'nın barut fıçısı haline geldiğini ve bir gün İsrail işgali karşısında patlayacağını söyledi.