Filistinli Direniş Grupları: 7 Ekim İsrail'in Gerçek Yüzünü İfşa Etti

Filistinli Direniş Grupları: 7 Ekim İsrail'in Gerçek Yüzünü İfşa Etti

7 Ekim'in yıldönümünde Filistinli gruplar, Direniş 'in tüm cephelerde tam koordinasyon içinde olduğu belirtti.

Filistinli direniş grupları, 7 Ekim'in yıldönümünde Filistin halkına ve direnişine desteklerini ifade ederek, İsrail'in Filistin kimliğini zayıflatma çabalarını boşa çıkarma konusundaki kararlılıklarını övdü.

Direniş grupları ayrıca El Aksa Tufanı Operasyonu'nun, İsrail işgaline karşı mücadelede önemli bir dönüm noktası olduğunu ve işgalin gerçek yüzünü dünya kamuoyuna ifşa ettiğini belirtti.

Direniş grupları, "El Aksa Tufanı Operasyonu, İsrail işgalinin halkımıza karşı işlediği suçlara misilleme olarak ve İsrail işgali ile müttefiklerinin komplolarıyla yüzleşmenin bir parçası olarak gerçekleştirildi," dedi.

Ayrıca, Filistinli gruplar Direniş'in tüm cephelerde birleşik ve tam koordineli olduğu konusunda kamuoyuna güvence verdi.

Savaştan sonra geleceklerini belirleyebilecek tek meşru otoritenin Filistin halkı olduğunu vurgulayan Filistin direnişi, bunun ülke içinde tartışılması gereken bir iç mesele olduğunu belirtti.

Gruplar ayrıca savaşın bittiği gün "Filistin için alternatif bir yönetim kurma çabalarının, İsrail işgaliyle aynı şekilde ele alınacağı" uyarısında bulundu.

Ayrıca, Filistinli direniş grupları, önemli bir esir takası anlaşması sağlanmadan hiçbir anlaşmaya varılamayacağını vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı