Hizbullah: Hüdhüd Kuşu Geri Döndü (VİDEO)

Hizbullah: Hüdhüd Kuşu Geri Döndü (VİDEO)

Lübnan'daki İslami Direniş, işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki İsrail işgal ordusunun Ramat David üssünün havadan görüntülerini sergiliyor, içerdiği tesisleri ve alanları, mevcut liderliğini ortaya koyuyor ve hakkında ayrıntılı bilgi veriyor.

ugün, Çarşamba günü, Lübnan'daki İslami Direniş'in askeri medyası Hizbullah, dün, Salı günü, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinden havadan keşif sahnelerinin gösterildiği "İbibik(Hüdhüd) Ne Geri Döndü?" başlıklı özel ve istisnai bir bölüm yayınladı.

Görüntülerde İsrail işgal "ordusunun" işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki Lübnan sınırına 46 kilometre uzaklıktaki tek hava üssü olan "Ramat David" üssü izleniyordu.

Böylece direniş, İsrail “Ramat David” hava üssünü ve içindeki her şeyi hedef bankasına ekledi.

Üçüncü kez İsrail izleme ve önleme sistemlerine girmeyi başaran Hudhud uçağına ait video klipler, hava üssünün tüm imkanlarını gösteriyor.

Direniş, Ramat David hakkında, özellikle de hava uzmanlıkları ve askeri oluşumları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Dikkate değer olan şu ki, “dün geri dönen ibibik, El Kaide'nin liderlik binasını ve mevcut lideri Albay Assaf Ished'in de aralarında bulunduğu yetkililerini, ayrıca subayların ikametgahlarını, müstahkem komuta binasını ve komuta ve kontrol merkezini ortaya çıkardı. .”

"Hopoe" sahnelerinde ortaya çıkan en dikkat çekici şeyler arasında üs içindeki Demir Kubbe platformlarının yerleri, mühimmat depoları, komuta merkezleri ve filo garajları, bunların işlem merkezleri ve teknik departmanlarının tespiti, hava seyrüsefer radarlarının yerleri, bakım departmanları ve yakıt kapsülleri.

Direniş tarafından çekilen görüntülerde, daha önce işgal "ordusuna" ait hava üssünde gece incelemesi yapılırken, diğer sahneler gündüz saatlerinde çekilmişti.

Lübnan'daki İslami Direniş'in askeri medyası, İsrail işgaline ve onun işgal altındaki Filistin'deki “ordusuna” ait hayati hedeflerin havadan fotoğraflarını içeren “İbibik Neyle Geri Döndü” serisinin iki bölümünü yayınlamıştı.