Hizbullah Naqoura ve Ruwaisat Al-Qarn deniz bölgelerini hedef alıyor

Hizbullah Naqoura ve Ruwaisat Al-Qarn deniz bölgelerini hedef alıyor

Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah - iki İsrail işgal bölgesini, Naqoura Deniz Sahası ve Ruwaisat Al-Qarn'ı hedef alan ve doğrudan ölümlere neden olan iki taarruz başlattığını duyurdu.

Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah - bu akşam perşembe günü Naqoura deniz üssüne saldırı yürüyüşleri yoluyla bir hava taarruzu başlattığını duyurdu.

Saldırıda işgalci subay ve askerlerin mevzi ve yerleşim yerleri hedef alınarak doğrudan vuruldu ve bölgede yangın çıkarak içeridekilerin ölümüne ve yaralanmasına neden oldu.

Direniş, başka bir açıklamasında mücahitlerin işgal altındaki Lübnan'ın Şeba Çiftlikleri'ndeki Ruveysat el-Karn bölgesini füze silahlarıyla hedef aldığını ve burayı doğrudan vurduğunu doğruladı.

Direniş operasyonları, "Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkımızı desteklemek, onların cesur ve onurlu direnişini desteklemek ve işgalin Lübnan köy ve kasabalarına yönelik tekrarlanan saldırılarına yanıt olarak" geliyor.

Direniş, cihat görevini yerine getirirken Kudüs yolunda şehit olan 1985 doğumlu Batı Bekaa'nın Sohmor kasabasından Mücahit Ali Ahmed Alaa El-Din'in taziyesini ve tebriğini de sundu.

Al-Mayadeen muhabiri İsrail yürüyüşünün bir baskının Hadatha kasabasının dış mahallelerini hedef aldığını doğrularken , İsrail işgali güney kasabalarına yönelik baskınlarını sürdürüyor .

Muhabir, İsrail bombardımanının Kafr Kila ve Al-Tiri kasabalarını hedef aldığını, İsrail savaş uçağının da Ramia kasabasının dış mahallelerini hedef aldığını ekledi.