Hizbullah'tan Füze Yağmuru...Yangın Yeri (VİDEO)

Hizbullah'tan Füze Yağmuru...Yangın Yeri (VİDEO)

Lübnan'daki İslami Direniş Mücahidleri Hizbullah, Lübnan-Filistin sınırındaki işgal bölgelerini hedef alarak doğrudan etkisizLEŞtirmelere neden oldu.

Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah - mücahitlerinin Metulla sahasındaki casus ekipmanlarını uygun silahlarla hedeflediğini duyurdu ve bunun doğrudan isabet olduğunu doğruladı.

İslami Direniş Mücahidleri, “Kabul” kolonisindeki işgal askerlerinin kullandığı bir binayı uygun silahlarla hedef alarak doğrudan vurarak yangına neden oldu ve içindekileri ölü ve yaralı bıraktı.

İslami Direniş, işgal altındaki Suriye Golan'da ve işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde İsrail işgal “ordusuna” ait kışla ve üsleri hedef alan operasyonun sahnelerini yayınladı.

Direniş operasyonları, Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkımızı desteklemek, onların cesur ve onurlu direnişini desteklemek ve İsrail işgalinin güneydeki kararlı köylere ve güvenli evlere yönelik saldırılarına yanıt olarak geliyor.

Perşembe günü erken saatlerde, İslami Direniş Mücahidleri Bayad Blida bölgesini Burkan füzesiyle hedef aldı ve Marj bölgesi de ağır bir Burkan füzesiyle hedef alınarak doğrudan vuruldu. ‏

Bu sabah direniş, işgal altındaki Lübnan'ın Kafr Shuba tepelerindeki Ruwaisat al-Alam bölgesini ağır bir Burkan füzesiyle hedef aldı ve burada çıkan yangın nedeniyle burayı doğrudan vurdu, bir kısmı yok oldu ve ölü sayısı doğrulandı. ‏

Bugün Perşembe günü, Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah, işgalin birçok askeri karargâhını 200'den fazla füze ve çok sayıda insansız hava aracıyla bombaladığını duyurdu.

Direniş, açıklamasında, bu operasyonların Tire'de Aziz birlik komutanı şehit Muhammed Nimah Nasser'in hedef alındığı suikasta yanıt çerçevesinde gerçekleştiğini belirtti.