İmamoğlu  Paris'te İçkili Parti Düzenledi!

İmamoğlu Paris'te İçkili Parti Düzenledi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Paris’te bulunan ve 2 günlüğüne 600 bin avroya kiralanan Palais Galliera'da eğlence düzenledi. Menüsü bile özel hazırlanan etkinlikte katılımcılara beyaz şarap ve rakı servis edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Paris’te bulunan ve günlük 300 bin avro olmak üzere 2 günlük kiralanan Palais Galliera isimli sarayda "İstanbul House" adıyla görkemli bir parti düzenledi. Sözde İstanbul’un tanıtımı amacıyla Paris’teki ünlü moda müzesi Palais Galliera'da ilginç görüntüler ortaya çıktı

KONSER, BEYAZ ŞARAP, RAKI SERVİSİ

600 bin avro ödenerek 2 günlüğüne kiralanan Palais Galliera isimli mekanda İBB Başkanı İmamoğlu'nun açılışı yapmasının ardından partiye geçildi. Yapılan “after party”de, şarkıcı Karsu sahne aldı. Milyonların ödendiği konser esnasında ise İBB . After partide katılımcılara beyaz şarap ve rakı servisi yaptı İstanbulluların parasından yapılan bu görkemli harcamaya tepki yağdı.



Parti için yemekleri hazırlayacak şef bile özel olarak tutuldu. Fransa’da yaşayan ve İstanbul mutfağından Türk şef Ecem Karakuş İBB'nin organizasyonu için özel bir menü hazırladı.