İşgal Altındaki Kudüs'te Bıçaklı Eylem

İşgal Altındaki Kudüs'te Bıçaklı Eylem

İşgal altındaki Kudüs'teki Şam Kapısı'nda Filistinli bir genç tarafından bir işgal polis memurunun yaralanmasıyla sonuçlanan bıçaklı operasyon düzenlendi.

İşgal altındaki Kudüs'te Pazar günü düzenlenen bıçaklı saldırıda bir İsrail işgal polisi yaralandı. İsrail medyasının doğruladığı bilgilere göre, işgal polisi "askerin keskin bir cisimle bıçaklandığına ilişkin bir ihbarın geldiğini" söyledi.

Direniş grupları operasyonu kutladı

İslami Direniş Hareketi Hamas, bu operasyonun işgalin Gazze ve Batı Şeria'da Filistin halkına karşı devam eden suçlarına karşı doğal bir tepki olduğunu doğruladı. Hamas, Batı Şeria ve Kudüs'teki Filistinlilerin, işgal altındaki topraklarımızın her yerinde düşman askerlerine ve yerleşimcilere yönelik saldırılarını artırmaları gerektiğini belirtti.

İslami Cihad Hareketi ise yaptığı açıklamada, 1948'de işgal edilen topraklardan bir Filistinli tarafından gerçekleştirilen ve "kahramanca" olarak nitelendirdiği operasyonu tebrik etti. İslami Cihad hareketi, halkımızın yürüttüğü direniş operasyonları işgalin suçlarına, soykırım savaşına, doğal bir tepkidir dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı