İşgalciler Gazze'de Bu Sabah Katliam Yaptı

İşgalciler Gazze'de Bu Sabah Katliam Yaptı

İsrail işgali, Gazze Şeridi'ndeki vatandaşlara yönelik saldırılarını sürdürerek, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda şehidin ölümüne yol açan topçu ve füze bombardımanıyla bir dizi yerleşim bölgesini ve mahalleyi hedef alıyor.

İşgalci İsrail uçaklarının Cumartesi günü şafak vakti Gazze Şeridi'nin kuzeyinde ve merkezinde farklı bölgelere düzenlediği bir dizi saldırıda bir çocuk şehit oldu ve çok sayıda vatandaş yaralandı.

Al-Mayadeen muhabiri , Gazze Şehri'nin kuzeyindeki Al-Nasr mahallesinde bulunan Al-Gharbawi binasındaki Awadallah ailesine ait bir konutu hedef alan füze saldırısında, sağlık görevlilerine göre bir kız çocuğunun şehid olduğunu ve birkaç yaralının şehirdeki Baptist Hastanesi'ne nakledildiğini söyledi.

Filistin Kızılayı sağlık görevlilerine göre, Gazze Şeridi'nin merkezinde, İsrail'in El-Bureij kampındaki bir konutu hedef alan saldırılarında 4 sivil öldü, aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralandı ve yaralılar tedavi için El-Nuseirat kampındaki El-Awda Hastanesi'ne nakledildi.

Gazze Şeridi'ndeki Mayadeen muhabiri, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Jabalia al-Nazla'da bulunan Halima al-Saadia Okulu'ndaki yerinden edilmiş insanların çadırlarına yapılan bombardımanda 4 sivilin şehit olduğunu ve 15 kişinin yaralandığını, ayrıca Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseirat kampındaki Al-Dawa Caddesi'ne topçu saldırısı yapıldığını bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı