İşgalin, Gazze Şeridi'nde bugünkü saldırılarında 20 kişi şehit oldu

İşgalin, Gazze Şeridi'nde bugünkü saldırılarında 20 kişi şehit oldu

İşgalci Siyonistlerin, şafak vaktinden bu yana Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği bombardımanda en az 20 kişi şehit oldu.

İşgalin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısının 326. gününde yaşanan son olaylarda, sağlık kaynakları, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Balah bölgesindeki Ebu Arif bölgesinde bir eve düzenlenen bombardıman sonucu 4 sivilin şehit olduğunu bazı kişilerin de yaralandığını bildirdi.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin merkezindeki Batn El Semin bölgesinde bir eve işgal hava saldırısı sonucu bir kadın şehit oldu, 4 kişi de yaralandı.

Yerel medya ayrıca Bureyc kampındaki evlerinin bombalanması sonucu bir baba ve oğlunun şehit olduğunu; Gazze şehrinin güneyindeki Zeytun Mahallesi'nin doğusundaki El Ebrar bölgesine işgal bombardımanı sonucu da bir kişinin şehit olduğunu, bir kişinin de yaralandığını belirtti.

Tıbbi kaynaklar, işgalin bugün şafak vaktinden bu yana Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine yönelik devam eden bombardımanında en az 20 kişinin şehit olduğunu bildirdi .

İşgal saldırısının başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde şehit şayısı çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 40 bin 476'yı, yaralı sayısı da 93 bin 647'yi aşmış durumda. (İLKHA)