Kassam Tugayları İşgalcileri Tünelde Pusuya Düşürdü

Kassam Tugayları İşgalcileri Tünelde Pusuya Düşürdü

Gazze Şeridi'ndeki direniş, devam eden “Mescid-i Aksa Tufanı” destanının 288'inci gününde İsrail güçleriyle çatışan cephelerde karşı karşıya gelmeye devam ediyor ve İsrail güçleri daha fazla kayıp veriyor.

Bu bağlamda Hamas hareketinin askeri kanadı Şehit İzzeddin el Kassam Tugayları, savaşçılarının İsrail piyade kuvvetlerini, daha önce bubi tuzağı bulunan Tel el Sultan'ın batısındaki bir tünele çekmeyi başardıklarını duyurdu. Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehri.

El Kassam Tugayları, Ayn el Nafaq'ın güç üyeleriyle birlikte bombalandığını, bunların ölü ve yaralı olduğunu doğruladı.

Buna karşılık İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Kudüs Tugayları, İsrail işgalinin Nahal Oz askeri tesisini çok sayıda ağır kalibreli havan toplarıyla hedef aldı.

İsrail medyası, Gazze Şeridi'nin güneydoğusundaki "Gazze zarfı"nda sirenlerin çaldığını bildirdi.

Mescid-i Aksa Şehitleri Tugayları ise Gazze şehrinin güneybatısındaki “Netzarim” ekseninde bulunan işgal ordusunun karargâhını çok sayıda havan topuyla hedef aldı.

Bu arada El Aksa Şehitleri Tugayları, İsrail'in Netzarim'deki komuta ve kontrol merkezini iki Tip 107 füzesi ve ağır kalibreli havan toplarıyla hedef aldıklarını belgeleyen sahneler yayınladı.

Filistin Mücahid Hareketi'nin askeri kanadı olan Mücahid Tugayları, Netzarim'de konuşlu işgal güçlerini 107 füzeyle hedef aldığı görüntüleri yayınladı.(Ajanslar)