Lübnan Direnişi Yerleşimci Çeteleri Vurdu(VİDEO)

Lübnan Direnişi Yerleşimci Çeteleri Vurdu(VİDEO)

Lübnan'daki İslami Direniş, İsrail sitesi Al-Malikiyah'ın hedef alındığını, üyelerinin öldürüldüğünü ve yaralandığını duyurdu ve İsrail medyası, direnişin saldırıları sonucunda ölü ve yaralıların varlığını kabul etti.

ugün Çarşamba günü Lübnan'daki İslami Direniş, İsrail işgal askerlerinin Malikiye bölgesinde saklandığı bölgeyi güdümlü füzelerle hedef aldığını duyurdu.

Direniş, güdümlü füzelerle birlikte bölgenin top mermileriyle hedef alındığını doğruladı, garnizon üyelerinin öldürüldüğünü veya yaralandığını ve casus teçhizatının imha edildiğini kaydetti.

Direniş ayrıca, füze silahlarıyla işgal altındaki Lübnan'ın Kfarshuba tepelerindeki Al-Samaqa mevkisinin yanı sıra Baranit Kışlası'ndaki 91'inci Tümen karargâhını ağır kalibreli Burkan füzesiyle hedef aldığını duyurdu.

Bir başka açıklamada direniş, Ya'ra'daki yeni Batı Tugayı'nın karargahına saldırı yürüyüşleriyle hava saldırısı başlattığını ve hedefi isabetli bir şekilde vurduğunu bildirdi.

İlk habere göre işgal medyası, El Malikiye yerleşimine düzenlenen tanksavar füze saldırısında çok sayıda yaralının yanı sıra "Avivim" yerleşim biriminde de ölü ve yaralıların bulunduğunu belirterek, helikopterlerin bölgeyi boşaltmak için çalıştığını kaydetti. yaralı.

Buna karşılık İsrail medyası, Hizbullah'ın dün Salı gününden bu yana 50'den fazla tanksavar füzesi fırlatarak İsrail işgaline karşı operasyonlarının hızını artırdığını bildirdi.

Füze saldırısından kısa süre sonra "Avivim" ve "Doviv" yerleşim yerlerinde de elektrik kesintisi duyurusu yapıldı.

İşgal medyası, kuzeydeki yerleşimci liderlerin bu savaşın "onları 30 yıl geriye götürdüğünü" ve Celile'deki durumun "İsrail'in güvenlik teorisinin çöktüğünü" kanıtladığını söylediklerini aktardı.

Ayrıca İsrail Kanal 12 kanalı, Al-Manara yerleşim yerinde meydana gelen olay sonrasında işgal ordusunda görevli bir yedek askerin öldürüldüğünü bildirdi.

Aynı bağlamda İsrail Channel 12'nin kuzeydeki muhabiri Guy Varon da Metulla yerleşimindeki doğrudan isabetin, Hizbullah'ın her türlü tedbire rağmen hareketleri sırasında güçler hakkında topladığı istihbarata işaret ettiğini söyledi.