Nasrullah'tan Siyonistlere Yeni Tehdit: Henüz Hedef Almadığımız Bölgeleri Vuracağız

Nasrullah'tan Siyonistlere Yeni Tehdit: Henüz Hedef Almadığımız Bölgeleri Vuracağız

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, "İsrail'in kuzey cephesinde kapsamlı savaş tehditlerinden korkmuyoruz" dedi.

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah Aşura günü münasebetiyle Beyrut'ta yaptığı konuşmada, Siyonistlerin işlediği suçlar karşısında birçok Arap ülkesinin sessizliğine atıfta bulunarak, Gazze'yi her zaman desteklediklerini ve İran ve Suriye'nin her zaman kendilerine destek verdiğini vurguladı.

Seyyid Hasan Nasrullah, "Siyonist rejim en kötü durumda ve her düzeyde kriz içerisinde, hedeflerine ulaşamamış ve bu başarısızlığını Gazze'de yaygın suçlarla telafi etmeye çalışıyor." dedi.

Nasrullah, Ensarullah hareketinin Kızıldeniz'deki Siyonist rejime karşı başarılı operasyonlarına değinerel, bu operasyonların bu rejimin ekonomik krizini derinleştirdiğini vurguladı.

İsrail ordusunun bugün güç eksikliği yaşadığını belirten Nasrullah, “Siyonistlerin tank sayısında da eksikler var. Bu durumla Lübnan'a savaşa mı girmek istiyorlar?” ifadesini kullandı.

Nasrallah, Gazze'deki cinayetlerden Siyonist rejimi siyasi, maddi ve askeri olarak doğrudan destekleyen ABD'yi sorumlu tuttu.

Seyyid Hasan Nasrallah konuşmasının devamında, "Bugün İran, Yemen ve Irak'la birlikte bu cephede kalacağımızı ilan ediyor, Ayetullah Hamanei'ye saygımızı yineliyor ve İmam Musa Sadr'ın yoluna devam edeceğimizi ilan ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Nasrallah, İsrail işgal "ordusunun" Gazze ve Kuzey'deki savaş cephelerinde verdikleri zarar nedeniyle tank sıkıntısı çektiğini ilk kez itiraf ettiğini söyledi.

Nasrallah işgal "ordusunu" şu sözlerle tehdit etti: "Eğer tanklarınız Lübnan'a ve Güney Lübnan'a gelirse, tank sıkıntısı çekmeyeceksiniz, çünkü tankınız kalmayacak. " dedi.

Henüz Hedef Almadığımız Bölgleri Vuracağız

Nasrallh "Sivillerin ısrarla hedef alınması, direnişi roket fırlatmaya ve daha önce hedef alınmamış yeni yerleşim yerlerini hedef almaya itecektir" dedi.

Nasrallah "Gazze'ye yönelik saldırı devam ettiği sürece Lübnan cephesinin durmayacağını" vurguladı ve ekledi: "10 ay önce İsrail tank sıkıntısı çekmezken savaş tehdidi bizi korkutmuyordu." dedi.

"İşgal en kötü günlerini yaşıyor"

Nasrallah, "siyasi ve askeri liderlerinin de itiraf ettiği üzere, İsrail varlığının ilk kez her düzeyde en kötü koşullarını ve günlerini yaşadığına" dikkat çekerek, "işgal liderleri ve elitleri ilk kez Üçüncü Tapınağın yıkılmasından, sonundan ve yok oluşundan bahsediyor" dedi.

Ajanslar-TEVHİDHABER