Peygamber’e Sövmek Serbest, “Atatürk İlâh Değildir” Demek Suç!

Edirne’de 10 Kasım törenleri sırasında, tören alanının yanından geçen, tıp eğitimi alan bir üniversite öğrencisi olan Emine Şahin, "Atatürk ilah değildir, Allah'ın kanunları var. Atatürk Batı'nın kanunlarını getirdi" dediği için önce gözaltına alındı. Sonra Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Emine Şahin, 'Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ne demiş bu kızımız? Bu sözlerin hangisi yalan veya yanlış? “Atatürk ilah değildir” demek suç kabul edildiğine göre, devlet Atatürk’ün ilahlığını resmen ve fiilen kabul ediyor. Bu da yetmiyor gibi; Müslümanların da Atatürk’ü ilah kabul etmesi için zorluyor. Allah’ın kanunlarını yok sayıp alternatif kanunlar yapmak da yetmiyor, “Allah’ın kanunları var” demek bile suç sayılıyor. Atatürk Almanya ve İtalya’dan Ticaret ve Ceza Yasasını ve İsviçre’den tercüme ettirip Medenî denilen kanunları getirip uygulatmadı mı? Bu ifadenin neresi yanlış?
Müslümanlara tâğutları inkâr etme hakkını bile tanımamak, İslâm’ı ve Kur’an hükümlerini suç saymak kâfirlere şirin gözükmek olabilir, ama Allah’ın rızasını önemsememek demektir.
10 Mart 2017’de Ankara’da faaliyet yapan İLKAV vakfına yapılan emniyetin baskını ile, Cuma namazında hutbe okuyan hatibin, vaaz eden vâizin yaptıkları dinî nasihatten dolayı gözaltına alındığı ve ardından vakıf başkanının gözaltına alındığı zaman, o kadar kalabalığın içinde bir polisin en çirkin şekilde sinli kâflı Peygamberimize sövmesine, toplu şikâyet edilmesine rağmen bugüne kadar hiçbir ceza verilmemiştir.
Bâtıla sözle karşı çıkmak bile yasaklanıyor. Halktan bazılarının yakında ve yavaş yavaş gelecek diye bekledikleri, demek ki, böyle bir yönetim imiş. Bir kimsenin devletin zorlamasıyla, kanun gücü kullanılarak sevdirilmesi ne kadar mümkün ve doğru olabilir?
Emine Şahin’e bu cezayı verenlere bu Kemalist düzeni uygulayanlara ve Hakkı bildiği halde, bâtılı destekleyenlere Hesap Gününü hatırlatıyor, bu yanlışları bütün benliğimle KINIYORUM.
 

Bu yazı toplam 2271 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar