Şehid Ebu Şuca'nın Son Mesajı

Şehid Ebu Şuca'nın Son Mesajı

Şehid Ebu Şuca'nın şehid olmadan önce yayınladığı son mesaj

Şehid Ebu Şuca'nın Son Mesajı (15 Ağustos 2024)

"Benim için,

Kalbimin asla iyileşeceğini sanmıyorum ve hayatımın geri kalanında, önemli bir şey yapmamış olsam bile, hep bir yetersizlik hissi yaşayacağım. Başkalarının yaptığı fedakarlıkları ve katlandıkları şeyleri gördüğümde hissettiğim o korkunç hissin etkisinden kurtulamıyorum.

Tutuklanmam, takip edilmem, evimi kaybetmem, ailemden uzak kalmam, kardeşim Mahmud'u ve diğer yakınlarımı kaybetmem, annesini kaybetmiş bir çocuğun veya çocuğunu kaybetmiş bir babanın veya çocuklarından ayrı, onlarca yılını bir hücrede geçirecek bir mahkûm yanında önemsiz görünüyor.

Ama kendimi teselli ediyorum ki Allah beni bir amaç için esirgedi ve ben geri çekilmeyi seçmedim, her zaman sebat etmeyi seçtim. Her şeye rağmen, hala aranızdayım.

Bu savaştan sağ çıkacaksak sorumluluğumuzu yerine getirmemiz ve çevremizdekilere güç kaynağı olmamız gerektiği gerçeğinde teselli buluyorum.

Fedakarlık yapan ve ellerinden geleni yapanlara sadık kalmalıyız. Bu taşıdığımız bir yemindir. Allah'tan bunu sürdürmemiz için bize güç vermesini diliyorum."

Ne Olmuştu ?

Kudüs Tugayları Tulkarm Taburu Komutanı Muhammed Cabir "Ebu Şuca ", Nur Şems mülteci kampında işgal güçleriyle saatler süren çatışmaların ardından dün şafak vakti şehid oldu.

İşgal güçleri Çarşamba akşamı kampa yönelik geniş çaplı bir saldırı başlatmış, onlarca askeri araç ve buldozer kampa girerek sokaklarda ve altyapıda kapsamlı buldozer operasyonları başlatmıştı.

Kaynak: https://x.com/mgultekin11/status/1829144341102682254