Dar Sokaklarda Geniş Tanklar Nasıl Vurulur? (VİDEO)

Refah ve “Netzarim” ekseninde direniş, işgalcilerin araç ve askerlerinin peşine düşüyor ve doğrudan ölümlere neden oluyor

Filistin direnişi, Gazze'ye giren, araçlarını ve Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerindeki askerlerinin yoğunlaştığını imha eden İsrail işgal güçleriyle yüzleşmeye devam ediyor.

Hamas hareketinin askeri kanadı şehit İzzeddin El Kassam, Refah şehrinin güneyindeki Yabna kampındaki Awadallah kavşağı yakınlarında işgal askerleri ve araçlarından oluşan bir topluluğu havan toplarıyla imha ettiğini duyurdu.

El-Kassam, Gazze Şeridi'nin güneyinde Refah şehrinin merkezindeki El-Şabura kampındaki El-Tekaddüm ekseninde işgal askerleri ve araçlarının hedef alındığına dair sahneler yayınladı.

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları ise Gazze şehrinin güneyindeki "Netzarim" eksenindeki ikmal hattındaki işgal askerlerinin mevzilerini füze salvosu ile bombaladığını doğruladı.

Kudüs Tugayları, Refah kapısının dış kapısı ve çevresinde konuşlanan çok sayıda işgal askerine havan toplarıyla saldırarak doğrudan isabet aldı.

Kudüs Tugayları ayrıca mücahitlerinin Gazze şehrinin güneydoğusundaki Ebu Oreiban bölgesindeki işgalin komuta ve kontrol karargahını havan toplarıyla hedef aldığı sahneleri de gösterdi.

Eş zamanlı olarak Soufa askeri üssünün ve destek sahasının füze salvosu ile bombalandığını duyurdu.

Buna karşılık Mücahid Tugayları, mücahitlerinin bugün “Netzarim” ekseninde konuşlanmış işgal güçlerini füze salvosu ile hedef aldığını duyurdu ve düşman uçaklarının hedefleme sonrasında yaralıları taşımak için hedef bölgeye koştuğunun tespit edildiğini doğruladı.

Mücahid Tugayları, Merkez Valiliğin doğusundaki "Kosufim" askeri bölgesini füze salvosu ile yok etti.

Direniş Gazze Şeridi'nde İsrail güçleriyle karşı karşıya gelmeye devam ederken, İsrail “Ordusu” Cuma günü bir subay ve askerin öldürüldüğünü ve aralarında üçü ağır yaralanan 5 kişinin de yaralandığını kabul etti. Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana subay ve askerler arasında ölü sayısı 664'e yükseldi.

Filistin Haberleri

Şehid Yahya Sinvar'ın Vasiyeti Yayınlandı
Suud Kanalı Şaşırtmadı! Şehid Yahya Sinvar'a Hakaret Ettiler
Netanyahu'nun "evine" operasyon!
Son nefesine kadar mücadeleci... Yahya Sinvar
Hamas'tan Kritik Çağrı!