Drone'larla, füze silahlarıyla... Hizbullah işgal yerlerini bombalıyor, oralarda yangınlar çıkıyor

Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah - Lübnan-Filistin sınırındaki İsrail işgal bölgelerini hedef almaya devam ediyor ve doğrudan kayıplar verdiğini doğruluyor.

Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah - Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkına, onların cesur ve onurlu direnişine destek vermek ve Lübnan köy ve kasabalarına yönelik tekrarlanan saldırılara yanıt olarak İsrail işgal bölgelerini hedef almaya devam ediyor.

İslami Direniş Mücahidleri, saldırı helikopteri aracılığıyla Metulla bölgesindeki bir sanat sistemini hedef aldı ve doğrudan vurdu, bu da sistemin tahrip olmasına ve sabahtan beri bölgede yangın çıkmasına neden oldu.

İslami Direniş Mücahidleri, Katyuşa roketleriyle “Margaliot” kolonisinde İsrail işgal askerlerinin kullandığı binaları vurdu.

İslami Direniş, yaptığı açıklamada, İsrail işgal askerlerinin Baram ormanı civarında konuşlandırdığı mevziyi füze silahlarıyla hedef aldığını ve doğrudan vurduğunu duyurdu. Mücahidler, işgal altındaki Lübnan'ın Kafr Şuba tepelerindeki Ramtha bölgesi civarındaki İsrail işgal askerlerinin mevzilenmesini füze silahlarıyla hedef aldı. ‏

İslami Direniş Mücahidleri, Cel el Deir sahasındaki casus ekipmanlarını doğrudan vurarak imha etti.

Lübnan'daki İslami Direniş, "Miskavam" bölgesindeki casus sistemlerini uygun silahlarla hedef aldığını, bunun da bunların yok olmasına ve bölgede ve çevresinde yangın çıkmasına yol açtığını duyurdu.

İslami Direniş, Lübnan-Filistin sınırında İsrail işgal “ordusuna” bağlı El-Rahib mevkiini ağır makineli tüfekler ve top mermileriyle hedef alan operasyonun sahnelerini yayınladı.

İslami Direniş'in işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki Sa'sa yerleşim yerindeki "Plasan" askeri sanayi fabrikasını hedef aldığına dair sahneler kaydedildi.

Lübnan'daki İslami Direniş bu sabah, onlarca "Katyuşa" ve "Falak" roketiyle "Kiryat Şmona" ve "Kfarsold" yerleşim yerlerini hedef aldığını duyurdu.

Metulla yerleşim yerinde İsrail askerlerinin kullandığı binaları uygun silahlarla hedef alarak, doğrudan isabet aldı.

Direniş, iki operasyonun, İsrail'in güneydeki kararlı köylere ve güvenli evlere yönelik saldırılarına yanıt olarak geldiğini doğruladı; bunlardan en sonuncusu, sivillerin ölmesine ve yaralanmasına yol açan Janata kasabasına düzenlenen saldırıydı.

Ayrıca Hizbullah, füze silahlarıyla Hallet Wardeh'te bir grup işgal askerini ve işgal altındaki Lübnan'ın Kafr Shuba tepelerindeki "Ramtha" bölgesi civarındaki bir başka işgal askerini hedef aldı. ‏

Lübnan Haberleri

Hizbullah İsrail askerlerini güdümlü füzeyle hedef aldı(VİDEO)
İşgalcilerden Hizbullah İtirafı
Şehid Hasan Nasrallah'ın Askeri Tatbikatta Çekilmiş Özel Görüntüleri İlk Kez Yayınlandı
Siyonist İsrail Medyası Lübnan Savaşının Günlük Maliyetini Açıkladı
Cuma günü Hizbullah işgale karşı 21 askeri operasyon gerçekleştirdi