El Kassam, Kissufim tesisine füzelerle saldırıyor... ve yangınlar başladı

El Kassam Tugayları, sonuncusu işgalin "Kissufim" askeri tesisini füze bombardımanıyla hedef alan askeri operasyonlarına devam ediyor.

Hamas hareketinin askeri kanadı Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, işgalin "Kissufim" askeri alanını füze salvosu ile bombaladığını duyurdu.

İsrail medyası da hedef alındıktan sonra bölgede yangın çıktığını bildirdi.

Kassam Mücahidleri, Gazze Şehri'nin Zeytun mahallesinin doğusunda, Siyonist ayak gücü tarafından bubi tuzağına düşürülen bir tünel açıklığını havaya uçurmayı başararak üyelerini ölü ve yaralı bıraktı.

Daha sonra İsrail medyası tünel bombalamasını kabul ederek yaralı askerlerin hastanelere tahliye edildiğini doğruladı.

El Kassam Mücahidleri, Gazze Şehri'ndeki Zeytun mahallesinin doğusuna ölü ve yaralı İsraillileri tahliye etmek için Kara Şahin helikopterinin inişini izledi.

Aynı şekilde El Kassam Tugayları, Gazze Şehri'nin El Zeytun mahallesinin doğusuna giren Siyonist güçlerden oluşan bir topluluğu 120 mm'lik havan toplarıyla yok etti.

Mücahidler, Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin batısındaki Suudi mahallesi Tal Al-Sultan'da "Al-Yassin 105" mermisi taşıyan Siyonist "Merkava" tankını hedef aldı.

Yine Refah'ta El Kassamlar, Tel El Sultan mahallesinin güney ve güneybatısında konuşlanan işgal güçlerini havan toplarıyla imha etti.

Filistin Haberleri

Şehid Yahya Sinvar'ın Vasiyeti Yayınlandı
Suud Kanalı Şaşırtmadı! Şehid Yahya Sinvar'a Hakaret Ettiler
Netanyahu'nun "evine" operasyon!
Son nefesine kadar mücadeleci... Yahya Sinvar
Hamas'tan Kritik Çağrı!