HAMAS O iddiayı Yalanladı

İslami Direniş Hareketi Hamas'tan bir kaynak, Katar'ın hareket yönetimine hoş karşılanmadıklarını bildirdiği yönündeki haberleri yalanladı.

HAMAS hareketinden önde gelen bir kaynak, "İsrail" Kan TV kanalının Katar'da ikamet eden Hamas liderlerine yönelik olumsuz bir tutum sergilediği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, bu tür uydurma haberlerin kafa karışıklığı yaratmayı amaçladığı vurgulandı.

CNN'in üst düzey bir ABD'li yetkiliye dayandırdığı habere göre, Katar'ın kısmi anlaşmalar da dahil olmak üzere takas anlaşmalarını reddettiği ve savaşı durdurma ile tam çekilme koşullarında ısrar etmeye devam etmesi üzerine Hamas liderlerini topraklarından çıkarmayı kabul ettiği iddia etmişti.

Filistin Haberleri

Ebu Ubeyde'den önemli açıklamalar!
Kassam Tugayları doğruladı: Komutan Hasan Ferhat şehit oldu
HAMAS, Gazze'de Yiyecek Ekmek Kalmadığı Açıkladı
İşgal ordusu, bayram günü Filistinlileri göçe zorluyor
Gazze'deki Çocuklar Bayramlıklarıyla Şehid Oldu!