Hayfa'yı mahşer alanına çeviren Hizbullah: Açık hesap savaşı başladı, dehşetten öleceksiniz

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, İbrahim Akil’in cenazesinde İsrail’le açık hesaplaşma aşamasına girildiğini söyledi.

Hizbullah, İsrail saldırılarında şehit olan komutan İbrahim Akil’in cenazesinde ilan etti: “Ünvanı ‘açık hesap savaşı’ olan yeni bir aşamaya girdik. Hizbullah’ın, hazırladığı planlarla İsrail dehşetten ölecek.”

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, İbrahim Akil’in cenazesinde İsrail’le açık hesaplaşma aşamasına girildiğini söyledi:

“Hizbullah’ın saldırıları nedeniyle İsrail’in kuzeyinden ülkenin diğer bölgelerine göç eden İsraillilerin geri dönmelerine izin vermeyeceğiz. İsrail kuzeyinden daha fazla göç olacak.
Lübnan Destek Cephesi, ne kadar sürerse sürsün, Gazze’deki savaş sona erene kadar desteğine devam edecek. Her türlü askeri ihtimallere karşı hazırız.
Saldırıya nasıl karşılık vereceğimizi açıklamayacağız, ünvanı ‘açık hesap savaşı’ olan yeni bir aşamaya girdik. Hizbullah’ın, hazırladığı planlarla İsrail dehşetten ölecek.”
HİZBULLAH VURDU, HAYFA MAHŞER ALANINA DÖNDÜ
Hizbullah, önceki gün Hayfa’ya yönelik yoğun füze saldırıları gerçekleştirdi. Saldırılar sonucu Hayfa mahşer alanına döndü. Ramat David Hava Üssü ateş altına alındı. Onlarca ev ve araba yandı, ölü ve yaralılar kaydedildi.

Hayfa bölgesindeki en büyük tıbbi kompleks Rambam Hastanesi, faaliyetlerini yer altı otoparkının eksi 2 ve eksi 3'üncü katında yürüttüğünü açıkladı.

islamianaliz

Lübnan Haberleri

İsrail Lübnan'ı Bombaladı Şehitler Var!
İşgalci İsrailli general: Mevcut strateji kuzeyi eski haline getirmeyecek
Hizbullah siyonist elektronik üssünü vurdu
Hizbullah kuzeyi felç etti! İşgalcilerden İtiraf!
Hizbullah, Komutan İbrahim Akil'in şehadetini tebrik etti: Kudüs'te dua etmek onun en büyük hayaliydi