Hizbullah Hayfa'yı Vurdu (VİDEO)

Füzeler durdurulamadı.” İşgal, Lübnan'dan Hayfa'ya kadar uzanan füzelerin ciddi yaralanma ve hasarlar verdiğini kabul ediyor.

israil medyası, Pazar ve Pazartesi gecesi Lübnan'dan fırlatılan ve işgal altındaki Hayfa kentine doğrudan inen füzeler sonucu onlarca ev ve aracın yaralandığını ve hasar gördüğünü doğruladı.

İsrail medyası Hayfa'ya roket atıldığını bildirdi, bu da İsrail işgal "ordusunun" müdahale girişimlerinin başarısız olduğunu gösteriyor.

Medya, İsrail ordu sözcüsünün "Hayfa'ya atılan füzeden, şehre doğru yönlendirilmiş olmasına rağmen hiçbir füzenin durdurulmadığını" doğruladığını aktardı.

Video sahnelerinde işgal altındaki şehirdeki birçok binaya füzelerin düştüğü görülüyor.

Kanal 12 ise Hayfa'daki roket mermilerinin düşüşünü belgeleyerek büyük bir patlama meydana geldiğini bildirirken, Hayfa'daki Rambam Hastanesi de işgal altındaki şehre düşen roketler sonucu 6 kişinin öldüğünü doğruladı. Tiberya'ya düşen roketler sonucu ciddi yaralanmalar yaşandı.

Bu arada Lübnan'daki İslami Direniş, mücahitlerinin Hayfa'nın güneyindeki "Carmel" üssüne "Fadi 1" füzelerini doğrudan fırlattığını doğruladı.

Lübnan İslami Direnişi yaptığı açıklamada, "Operasyon, Hayber Operasyonları serisi çerçevesinde, sivillerin hedef alınmasına ve düşmanın yaptığı katliamlara yanıt olarak gerçekleştirilmektedir."

Filistin Haberleri

Hamas Liderlerinden Halil el-Hayye Aksa Tufanı'nın 1. Yılında Açıklama Yaptı
Bir Hizbullah komutanı daha şehit edildi iddiası!
Guardian: İsrail, İran'a 7 Ekim'de saldırmayı planlıyor
366. gün işgal, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebeliye'yi bombalıyor
Hizbullah, onlarca katil israil askerini imha etti