Hizbullah O Fabrikayı Yine Vurdu(VİDEO)

Geçtiğimiz hafta zırhlı araç üretimi yapan savaş silah sanayisinde etkin PLASAN fabrikası Lübnan direnişi tarafından hedef alınmıştı. Bu kez daha şiddetli vuruşlarla zırh sanayisi yeniden vuruldu.

Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah Salı günü, "Sasa" yerleşimindeki işgal "ordusu" yararına araç ve araçların zırhlanması ve korunması konusunda uzmanlaşmış askeri endüstrilere yönelik "Plasan" fabrikasının hedef alındığını duyurdu . Hedeflemenin "El-Falak" füzeleriyle gerçekleştirildiğini belirtti.

Direniş, açıklamasında, hedef almanın Gazze'ye, direnişe ve halka verdiği destek ve Burghaliya kasabasını hedef alan defalarca İsrail saldırılarına verdiği yanıt çerçevesinde gerçekleştiğini belirtti .

Lübnan İslami Direnişi, 12 Haziran'da işgalcilerin güneydeki Joya kasabasında gerçekleştirdiği baskında Komutan Talib Abdullah ve arkadaşlarına düzenlenen suikasta tepki olarak "Blassan" fabrikasını hedef aldı.

“Plasan” fabrikasının önemi nedir?

İsrailli zırh üretim şirketi "Plasan Sa'sa"nın önemi, yirmi birinci yüzyılın ilk on yılının başında zırhlı araç üreticileriyle ve "İsrail" içindeki ve dışındaki diğer kişilerle doğrudan çalışmaya başlamasında yatmaktadır. İsrail işgal "ordusu" için vücut zırhı ve araç zırhı setleri üretmenin yanı sıra.

Bu şirketler arasında "Plasan" ın "Kitted Hull" zırhının (kaynaksız zırhlı kabin montajının tasarım ve üretim süreci) tasarımı ve üretiminde işbirliği yaptığı Amerikan şirketleri "Navistar Defense" ve "Oshkosh Defense" de vardı.

Bugün şirket, Elbit Systems, İsrail'deki Raphael, Lockheed MartinLMT ve diğer şirketler gibi İsrailli şirketlerle entegre bir ortak veya yüklenici olarak çalışmaktadır.

Ayrıca artık Koruma ve Hayatta Kalma, Araçlar olmak üzere 3 iş birimi ve manevra robotlarıyla ilgilenen nispeten yeni bir birim var. Bu birimler, işgal "ordusunun" koşullara bağlı olarak gerçekçi ihtiyaçlarının geliştirilmesine dayalı olarak askeri endüstrilere yanıt veriyor.

Lübnan Haberleri

Hizbullah İsrail askerlerini güdümlü füzeyle hedef aldı(VİDEO)
İşgalcilerden Hizbullah İtirafı
Şehid Hasan Nasrallah'ın Askeri Tatbikatta Çekilmiş Özel Görüntüleri İlk Kez Yayınlandı
Siyonist İsrail Medyası Lübnan Savaşının Günlük Maliyetini Açıkladı
Cuma günü Hizbullah işgale karşı 21 askeri operasyon gerçekleştirdi