Hizbullah'dan Önemli Açıklamalar!

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım yeni bir açıklama yayınladı

Şeyh Kasım, işgalin amacının direnişi tamamen sona erdirmek ve Filistin halkını yok etmek olduğunu belirtti. Gazze'deki direnişin efsanevi bir kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Kasım, Filistin halkının asla yenilmeyeceğini ifade etti.

Destek Cephesi'nin Gazze'ye yardım etmeyi ve Lübnan'ı savunmayı hedeflediğini söyleyen Kasım, "Lübnan hedef alınıyor ve Netanyahu, Yeni Ortadoğu'yu istediğini defalarca ilan etti" dedi. Ayrıca, Lübnan Cephesi'nin düşmanı 11 ay boyunca kuruttuğunu ve yerleşimcileri on binler halinde yerleşim yerlerinden çıkardığını vurguladı.

İran'ın direnişin yanında olmaya kararlı olduğunu belirten Kasım, "Savaş ne kadar uzarsa, İsrail'in çıkmazı da o kadar artacaktır" dedi. Direnişin birbirine bağlı olduğunu ifade eden Kasım, "Biz en onurlu, en cesur insanlara sahibiz ve Allah'ın izniyle kazanacağız" şeklinde konuştu.

Şeyh Kasım direnişin ödediği bedelin benzeri bir bedelin de düşman tarafından ödeneceğini sözlerine ekledi.

Hizbullah'dan Genel Sekreterlik Seçimi Açıklaması

Hizbullah yetkilisi , Direniş Cephesinde eksik bir pozisyonlarının bulunmadığını ve Genel Sekreterlik seçimini kurumsal mekanizmalara göre tamamlayacaklarını duyurdu. , "Şeyh Kasım Sizi temin ederim ki partinin ve direnişin liderliği, kontrolü ve yönetimi sıkı bir şekilde organize edilmiştir. Bize vurulan acı darbelerin üstesinden geldik ve eksik bir pozisyonumuz yok. Şehit olanların yerine yeni kişler atandı Tüm pozisyonlar dolduruldu" dedi.

Lübnan Haberleri

Hizbullah'dan Büyük Operasyon!
İşgalci İsrail Deniz'den Saldırmaya Hazırlanıyor!
Hizbullah birçok işgal askerini imha etti
İsrail Medyası Lübnan'a Karadan Girişin Zorluklarından Bahsediyor
Siyonistler Yine Şaşırtmadı! Lübnan Dışişleri Bakanı Buhabib'den dikkat çeken açıklama