Irak'taki İslami Direniş Hareketi Eilat ve Hayfa'yı Hedef Aldı

Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Filistin topraklarında yürüyüşler ve El-Arqab füzesi ile hayati hedefleri vurduğunu duyurdu.

Irak İslami Direnişi bugün yaptığı açıklamada işgal altındaki Eilat ve Hayfa limanını insansız hava araçları ve geliştirilmiş bir seyir füzesiyle hedef aldığını duyurdu.

Han Yunus katliamının ardından Irak Hizbullah Tugayları, İsrail işgalinin "sadece silahların dilini bildiğini ve bu varlığa karşı direniş ekseninin operasyonlarının hızını arttırması gerektiğini" belirtti.

Kata'ib Hizbullah, "ABD, Siyonistleri destekleyerek ve onlara katliam yapmaları için binlerce ton bomba sağlayarak Filistin halkının öldürülmesine ortak oluyor" diye ekledi.

Çarşamba günü Irak'taki direniş, mücahitlerinin işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan Orot Rabin elektrik santralini hedef aldığını duyurdu.

Direniş tarafından yapılan açıklamada, santralin hedef alınmasının İsrail işgaline karşı direniş yaklaşımının devamı olarak, "Gazze Şeridi halkını desteklemek ve gaspçı varlığın çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere Filistinli sivillere karşı işlediği katliamlara yanıt olarak" gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, "İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırganlığı durana kadar direnişin düşman mevzilerini ezmeye devam edeceği" kaydedildi.

Almayadeen TERCÜME TEVHİDHABER

Irak Haberleri

Irak, İşgalci ABD'ye Kalkan Oldu!
Irak direnişi uyarıyor: Washington, Irak'ın atmosferini İran'a karşı istismar ederse...
Irak Direnişi ABD Üssünü Hedef Aldı
Irak: Ayn Esad üssü iki füze ve bir drone ile hedef alındı
Irak'taki İslami Direniş, "Eilat"ı hedef alındığını duyurdu