İşgalciler Batı Şeria'da Baskınlar Düzenledi!

İşgal güçleri Batı Şeria'da çeşitli bölgelere baskınlar düzenleyerek çatışmaların ortasında tutuklama kampanyası yürüttü.

Pazartesi gününü erken saatlerinden bu yana İsrail işgal güçleri Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde baskınlar düzenledi ve çatışmalar sırasında tutuklamalar yaptı.

Al-Mayadeen muhabiri direnişçilerin Batı Şeria'da Tubas'ın güneyindeki Al-Faraa kampına yaptıkları saldırı sırasında işgal güçlerini el yapımı bir patlayıcıyla hedef aldıklarını bildirdi.

El-Aksa Şehitleri Tugayları - El-Faraa kampı, savaşçılarının işgal güçlerinin kampa girmesine karşılık olarak onlarla şiddetli çatışmalara girdiğini, onları patlayıcı cihazlar ve yoğun mermi yağmuruyla hedef aldığını doğruladı.

İşgal güçleri ayrıca El Halil'in kuzeyindeki Surif ve Suir kasabaları ile işgal altındaki Kudüs'te bulunan Şuafat mülteci kampına da saldırdı.

Ramallah'ta işgal güçleri Deyr Kaddis ve Deyr Bzeih köylerinin yanı sıra şehrin batısındaki Harbata Beni Haris bölgesine de baskın düzenledi.

Al-Mayadeen muhabiri, işgal güçlerinin Ramallah'ın kuzeydoğusundaki Silwad beldesinden 70 Filistinliyi tutukladığını ve beldeye devam eden baskın sırasında onları istismar ettiğini ve şehrin batısındaki Kafr Ni'ma beldesinden 30'dan fazla kişiyi tutukladığını doğruladı.

İşgal güçleri Nablus kentindeki Krom Aşur'a ateş açtı, yerel medya güçlerin kentteki eski kasabaya baskın düzenlediğini ve işgal güçlerinin kentin güneyindeki Awarta kontrol noktasında bir genci tutukladığını bildirdi.

Kalkilya'da, İsrail ordusuna ait araçlarla desteklenen İsrail özel kuvvetleri, şehirden çekilmelerinden birkaç saat sonra Batı Şeria'nın kuzeyindeki şehre baskın düzenledi ve Filistinlilere ait bazı evlere baskın düzenledi.

İşgal güçleri ayrıca keskin nişancılarını Kalkilya kentindeki "22. Cadde" bölgesine konuşlandırdı.

Batı Şeria'daki muhabirimiz, işgal güçlerinin Tulkarm'ın doğusundaki Balaa kasabasından çekildiğini ve burada bir genci taciz ettikten sonra tutukladığını bildirdi.

Gazze Şeridi'ne yönelik 9 ayı aşkın bir süredir devam eden saldırganlığıyla birlikte işgal, Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde günlük baskınlarını ve tutuklamalarını arttırırken, çatışmalar sırasında işgal ateşiyle bir çok Filistinli şehit oluyor.

Filistin Haberleri

Şehid Yahya Sinvar'ın Vasiyeti Yayınlandı
Suud Kanalı Şaşırtmadı! Şehid Yahya Sinvar'a Hakaret Ettiler
Netanyahu'nun "evine" operasyon!
Son nefesine kadar mücadeleci... Yahya Sinvar
Hamas'tan Kritik Çağrı!