İsrail medyası: Bu Nasrallah'ın şimdiye kadarki en güçlü konuşmalarından biri

Hİzbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ın bugün yaptığı son konuşma, İsrailli siyasi ve askeri liderlerin konuşmalarına duyduğu büyük şüphe nedeniyle tehditler alan İsrail medyasında büyük ve hızlı bir tepkiye sahne oldu.

srail medyası, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ın bugün Beyrut'un güney banliyösünde şehit Komutan Sami Talib Abdullah'ı anma töreninde yaptığı konuşmaya yer verdi.

Konuşmaya ilişkin ilk yorumda İsrail medyası şunları söyledi: "Bu, Nasrallah'ın şimdiye kadarki en güçlü konuşmalarından biridir; çünkü bugün, kapsamlı bir savaştan kaçış olmayacağının her zamankinden daha fazla farkına varmıştır" ve "Nasrallah, savaşı sürdürmeye kararlıdır." Gazze'de ateşkes sağlanana kadar, İsrail'in ve arabulucuların tehditlerinden etkilenmeden Gazze'nin iyiliği için.bunu yapacaktır"

İsrail gazetesi "Haaretz", "İsrail'in Hamas'ı yok edip Lübnan'ı Taş Devri'ne döndürebileceği yönündeki boş vaatlerin artık ortaya çıktığını" değerlendirdi.

Gazete ayrıca İsrail'in eski Kahire Büyükelçisi Zvi Barel'in şu sözlerini aktardı: "İsrail ordusu Gazze veya Lübnan'da herhangi bir senaryoya hazırlıklı değil."

Hizbullah Genel Sekreteri, işgal liderliğine ve onun "ordusuna" açık mesajlar göndererek, savaşın 8 aya yayılması tehdidinin "bizi korkutmadığını" vurgulayarak, "düşmanın bildiğini" belirtti. ve Amerikalı efendisi, Lübnan'a savaş başlatmanın bölgede ve bölgede yansımaları olacağını söyledi."

İşgalci yönetimin, bölgedeki hiçbir yerin direnişin füzelerinden ve hedeflerini "rastgele" bombalamayacak hassas insansız hava araçlarından güvende kalmayacağını bildiğini söyledi.

Seyyid Nasrallah, işgalin Akdeniz'de kendisini bekleyen şeyin "çok büyük" olduğunu bildiğini, zira "tüm kıyılarının, gemilerinin ve gemilerinin hedef alınacağını" doğruladı. "Lübnan Cephesi, aralarında elit güçlerin de bulunduğu düşman kuvvetlerinin Gazze'ye katılımını engelledi. Çünkü düşman arasında, çatışmanın gelişmesi halinde direnişin masada kalan Celile'ye gireceği korkusu var."

Lübnan Haberleri

Hizbullah İsrail askerlerini güdümlü füzeyle hedef aldı(VİDEO)
İşgalcilerden Hizbullah İtirafı
Şehid Hasan Nasrallah'ın Askeri Tatbikatta Çekilmiş Özel Görüntüleri İlk Kez Yayınlandı
Siyonist İsrail Medyası Lübnan Savaşının Günlük Maliyetini Açıkladı
Cuma günü Hizbullah işgale karşı 21 askeri operasyon gerçekleştirdi