İYİ Partili Çömez'den Terörist Başını Öven Yanardağ'a Destek

İYİ Partili Turhan Çömez, Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasını doğru bulmadığını söyledi. Çömez, Yanardağ'ın İYİ Partililer tarafından hedef gösterildiği iddiasını da reddetti.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, gazeteci Merdan Yanardağ'ın PKK lideri Abdullah Öcalan'la ilgili sözleri nedeniyle tutuklanmasını eleştirdi.

Serbestiyet'ten Hilal Köylü'ye konuşan Çömez, "Bu fikri savundu diye içeriye alınması asla ve asla kabul edilemez. Bu artık Türkiye'de hukukun ne kadar ayaklar altına alındığının ve önümüzdeki dönemde nelerin olabileceğinin bir göstergesi" dedi.

'SÖYLEDİKERİNİ TASVİP ETMİYORUM AMA...'

"Ergenekon davasında beraber yargılanan biri olarak Merdan Bey'e geçmiş olsun diyorum. Merdan Bey'in televizyonda söyledikleri benim tasvip ettiğim şeyler değil. Keşke kendisiyle bir imkan bulup ekranlarda bunları konuşabilseydik. Bu fikri savundu diye içeriye alınması asla ve asla kabul edilemez. Bu artık Türkiye'de hukukun ne kadar ayaklar altına alındığının ve önümüzdeki dönemde nelerin olabileceğinin bir göstergesi."

Merdan Yanardağ’ın İYİ Partililer tarafından hedef gösterildiği iddiasını da yanıtlayan Çömez, "Merdan Yanardağ’ın tutuklanmasının İYİ Parti’nin bir kumpası olduğu iddiasını reddediyorum. Nasıl Sayın Yanardağ kendi düşüncelerini açıklama özgürlüğüne sahipse, İYİ Partili yöneticiler de sahip. Bu da çok saygın bir tavırdır" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Güncel Haberleri

Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı
iPhone Alırken Bir Daha Düşün!