"Yönetim benim elimde olsaydı, ülkemize yönelik böyle bir saldırı olması durumunda Mekke ve Medine'ye saldıracağımızı açıkça ilan ederdim". Sözleriyle gündeme oturan Tom Tancerado'ya tepkiler hızla artıyor.
En son, Filistin ve Kudüs Müftüsü Şeyh Muhammed Hüseyin Amerikalı Cumhuriyetçi başkan adayı Tom Tancredo'nun el-Kaide tarafından ABD'ye bir saldırı yapılması durumunda Mekke-i Mükerreme'yi ve Medine'yi Münevvera'yı nükleer silahlarla bombalama yönündeki talebini sert bir dille kınadı.
Bizde "Kâbe'yi Kim Koruyacak?" başlığı altında Mekke ve Medine'nin bombalanmasıyla ilgili bazı konulara açıklık getireceğini düşündüğümüz Alparslan Kuytul Hoca'nın bir konferansında seslendirdiği ve video kaydına alınan görüntülerini sizlerle paylaşmak istedik.