Katil İsrail Ateşkes İstemiyor! İşgal Medyası Yeni Gelişmeyi Duyurdu!

İsrail basınında yer alan haberlere göre İsrail işgal hükümeti, müzakere heyetinin ateşkes ve esir takası için arabulucu heyeti ile yaptığı müzakereleri erteledi.

- İsrail basınında yer alan haberlere göre İsrail hükümeti, müzakere heyetinin takas anlaşması konusunda arabulucularla görüşmeleri sürdürmek üzere Perşembe günü Doha'ya yapmayı planladığı ziyareti önümüzdeki haftaya erteleme kararı aldı.

Erteleme kararı İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile ABD Başkanı Joe Biden arasında Perşembe günü yapılması planlanan görüşme ışığında gerçekleşirken, Netanyahu'nun ofisi Perşembe günü arabulucularla görüşmek üzere müzakereciler göndermeyi kabul ettiğini açıklamıştı.

İsrail kamu yayın kuruluşu Kan 11, bir siyasi yetkilinin İsrail heyetinin yola çıkışının ertelenmesinin Netanyahu ile Biden arasındaki görüşmeyle bağlantılı olduğunu söylediğini aktarırken, diğer yetkililerin de arabulucularla görüşmelerin ertelenmesinin asıl nedeninin "bir yandan Netanyahu, diğer yandan da Ordu Bakanı Yoav Galant ve müzakere ekibi arasında devam eden anlaşmazlık" olduğunu söylediği aktarıldı.

Filistin Haberleri

Son nefesine kadar mücadeleci... Yahya Sinvar
Hamas'tan Kritik Çağrı!
Roketler atıldı siyonistler alçak sürünmeye geçti(VİDEO)
İki tankı imha edip işgal güçlerini hedef almak...(VİDEO)
Siyonist rejimden yeni katliam: İnsanları diri diri yaktılar