KOD 8! Gallant ve Netanyahu 'yeraltına' kaçtı!

Siyonist işgal rejimi yetkilileri Lübnan'da iletişim cihazlarının patlatılmasının ardından Hizbullah'ın yanıtını grüşmek üzere yeraltı karargahına gittiler.

Şarku'l Avşat'a göre Kaynaklar, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Savunma Bakanı Yoav Gallant'ı görevden alma kararını ertelediğini ve her ikisinin de ordu komutanları ve askeri personel ile birlikte gelecekteki gelişmeleri yönetmek ve büyük bir saldırı başlatması halinde Hizbullah'a nasıl karşılık verileceğini tartışmak üzere gizli yeraltı karargahına gittiklerini belirtti.

Askeri kaynaklar, yedek ordudaki asker ve subayların askeri üslere gitmelerini zorunlu kılan Kod 8'i aldıklarını, sığınakların hazırlandığı olağandışı hazırlıkların yapıldığını ve Hayfa ve diğer şehirlerde sığınak ve korunaklı alanların hazırlanması için bir operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı.

Netanyahu'nun bakan ve milletvekillerine konuyla ilgili açıklama yapmaktan tamamen kaçınmaları talimatı vermesine rağmen, Netanyahu'nun eski basın danışmanı Topaz Luk'un X platformunda bombalamaların arkasında İsrail'in olduğunu kabaca ima eden bir paylaşımda bulunması üzerine Başbakanlık Ofisi hemen bir açıklama yayınladı.

Bir Likud milletvekili ise X'e tek bir kelime yazdı: “Teşekkürler”. Bu paylaşım bir İsrail itirafı olarak yorumlandı.

Ortadoğu Haberleri

Hamas: İsrail'in Teklifi Gülünç
Nasrullah'tan Büyük Saldırı Sonrası Açıklama
Lübnan'da yeni siber saldırı!
İsrail'in Lübnan'a Yönelik Saldırısında Şehid Sayısı Arttı
İşgalci İsrail Filistinli Sağlık Personelini Şehid Etti