Nuseyrat kampı ve Deyr el-Balah şehrinde siyonist saldırı

israil işgalinin Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampını ve Deyr el-Balah şehrini bombalaması sonucu Filistinliler arasında şehit ve yaralılar var.

israil'in Cuma ve Cumartesi gecesi Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampı ve Deyr el-Balah şehrine yönelik işgal saldırısında 8 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Sağlık kaynakları, İsrail işgal uçaklarının Nuseyrat kampının kuzeydoğusundaki El-Dawa mahallesindeki bir evi bombalaması sonucu 5 Filistinlinin şehit olduğunu, 1 kişinin de yaralandığını, işgal uçağının Nuseyrat kampının kuzeydoğusundaki bir evi bombalaması sonucu 2 Filistinlinin şehit olduğunu bildirdi.

Bu sabah İsrail helikopteri Nuseyrat kampının batısına ateş açtı.

Deir al-Balah kentinde, Al-Salah Okulu'nda yerinden edilmiş insanların barındığı bir merkeze yönelik işgal saldırısında bir Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

İsrail işgal “ordusu” dün Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deir el-Balah ve güneydeki Han Yunus'ta evleri ve yerinden edilmiş insanların barındığı bir alanı bombaladı, Nuseyrat kampındaki evlerde yangına neden olan yangın bombaları attı.

Filistin Haberleri

Hizbullah, onlarca katil israil askerini imha etti
Hamas komutanı ailesiyle birlikte şehit oldu
Kassam’dan, Nasrullah’a ithaf operasyon
İşgal rejimi, Batı Şeria'da Katliam Yaptı!
Hamas: Hamas'ın Gazze'den uzaklaştırılması, İsrail'in gerçekleşmeyecek rüyası