Refah'taki İsrail komuta karargahına baskın (VİDEO)

Gazze'deki direniş, İsrail askerlerini öldürmek ve yaralamak için çeşitli silahlar kullanarak işgalci "ordu" operasyonlar komutanlığının Refah'taki karargahına nitelikli bir baskın düzenledi ve diğer savaş alanlarında da operasyonlarını sürdürüyor.

ilistin direnişi, İsrail'in Gazze Şeridi'nde devam eden saldırganlığına yanıt kapsamında Mescid-i Aksa Tufan Savaşı'nın 273. gününde bir dizi niteliksel operasyon gerçekleştirdi ve işgal "ordu" güçlerinin saflarına kayıplar verdirdi. birçok cepheye nüfuz ediyor.

İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, çok sayıda savaşçısının, işgal "ordu" operasyonları komutanlığının güneydoğudaki karargahına baskın gerçekleştirebildiğini duyurdu. Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin Tel el-Sultan mahallesi.

El Kassam, operasyonunu tahkimatlara karşı top mermileri, anti-personel mermileri, keskin nişancı operasyonları ve makineli tüfekler kullanarak gerçekleştirdiğini açıklayarak çok sayıda İsrail askerinin öldürüldüğünü veya yaralandığını doğruladı.

Gazze şehrinin doğusundaki Al-Shujaiya mahallesindeki Bağdat Caddesi'nin ortasında İsrail yapımı Merkava 4 tankının ev yapımı Al-Yassin 105 top mermisi ile hedef alındığı açıklandı.

ıfır mesafeden çatışma... İsrail askerlerinin sesleri duyuluyor

Buna karşılık, İslami Cihad hareketinin Filistin'deki askeri kanadı olan Kudüs Tugayları, mücahitlerinin Shuja'iya mahallesindeki bir evin içinde sıfır mesafeden İsrail kuvvetlerine düzenlediği baskını belgeleyen sahneler yayınladı.

Video kliplerde baskının liderliği bir operasyon odasından görülüyor, ardından Mücahidler işgal askerlerinin girdiği eve giriyor.

Görüntülerde işgal askerlerinin seslerinin duyulması, tugaylardaki Mücahidlerin onlara çok yaklaştığını, ardından kurşun ve bombalarla çatıştığını gösteriyor.

Ortak operasyonlar

Kudüs Tugayları ve Mescid-i Aksa Şehitleri Tugayları ortak operasyonla, füze saldırısıyla Nahal Öz'deki kibutz ve işgal ordusunun harekât komutanlığı karargâhını hedef aldı.

Kudüs Tugayları ile Ensar Tugayları'nın, Şucaiye mahallesindeki işgal askerleri ve araçlarını havan toplarıyla hedef aldığı bir başka ortak operasyon.

El Aksa Şehitleri Tugayları ise Gazze şehrinin doğusundaki Shujaiya mahallesindeki bir evde bir İsrail askerini vurarak doğrudan yaralanmasına yol açtığını doğruladı.

En belirgin keskin nişancı operasyonları

Mücahid Hareketi'nin askeri kanadı olan Mücahid Tugayları ise, Gazze Şeridi'ndeki savaş cephelerinde İsrail askerlerine karşı gerçekleştirdiği en dikkat çekici keskin nişancı operasyonlarının sahnelerini yayınladı.

Dün El Kassam Tugayları, mücahitlerinin Gazze şehrinin doğusundaki Al-Shuja'iya mahallesindeki Al-Nazzaz Caddesi'nin doğusundaki ortak operasyonda 10 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

Filistin Haberleri

Hizbullah, onlarca katil israil askerini imha etti
Hamas komutanı ailesiyle birlikte şehit oldu
Nuseyrat kampı ve Deyr el-Balah şehrinde siyonist saldırı
Kassam’dan, Nasrullah’a ithaf operasyon
İşgal rejimi, Batı Şeria'da Katliam Yaptı!