Siyonist Bakan Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var

Siyonist sözde Maliye Bakanı Smotrich yaptığı açıklamada Hamas ile yürütülen müzakerelerde Türkiye'den de katılım olduğunu iddia ederek "ulusal aşağılanma" yaşıyoruz dedi.

Siyonist sözde Maliye Bakanı Smotrich yaptığı açıklamada Hamas ile yürütülen müzakerelerde Türkiye'den de katılım olduğunu iddia etti.

Sözde Maliye Bakanı, "İsrail'in Yahudi düşmanı düşmanı Erdoğan'ın temsilcilerinin" esirlerin serbest bırakılması için müzakerelere katıldığına dair güvenilir bilgi aldığını iddia ederek, katil Netanyahu'yu "Teslim olmaya ve yenilgiye yönelmekle" suçladı.

"TÜRKİYE'NİN KATILMASI BİZİM İÇİN ULUSAL AŞAĞILANMA"
İşgalci Smotrich, Kail Netanyahu'nun bu şekilde "gevşekliği ve ulusal aşağılamayı durdurmasını" talep ederek, "Masanın etrafında ABD, Mısır, Katar, Türkiye ve İsrail oturuyor. Erdoğan bir yandan antisemitizmi ve korkunç İsrail nefretini yayıyor, Lahey'de İsrail aleyhine açılan davaya katılıyor ve İsrail ile ekonomik bağları durduruyor, diğer yandan müzakere ortağı olarak oturuyor." ifadelerini kullandı.

Sözde maliye bakanına göre, şu ana kadar hiçbir yerde bildirilmeyen Türkiye temsilcilerinin varlığı da kabine üyelerinden gizlendi. Siyonist rejim gazetesi ynet görüşmelerin bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile birlikte yapıldığı iddiasına yer verdi.

doğruhaber

Filistin Haberleri

Hamas: İsrail ateşkesi kasten baltalamaya çalışıyor
İşgalci ABD'den işgali yumuşatma açıklaması: İstikrar Gücü Hamas'la savaşmayacak
Gazze’de fırtına felaketi: Evler çöktü, siviller şehit oldu
Hamas: İzzeddin El-Kassam'ın kabrini yıkma tehdidi benzeri görülmemiş bir saldırı
Hamas'ın yurt dışı sorumlusu Meşal: İran Filistin’in sarsılmaz destekçisidir