Siyonist İşgalciler birbirine girdi!

İşgal basınına göre, Başbakan Binyamin Netanyahu ile Savunma Bakanı Yoav Gallant arasındaki devam eden gerginlik rehineler ve müzakere konularında yaşanan son gelişmelerin ardından had safhaya çıktı.


Netanyahu'nun, Gallant'ın konuyla ilgili askeri konseye başkanlık etmesini engellediği ve ona 'sen başbakan değilsin' dediği söyleniyor. Channel 12'nin haberine göre Gallant, müzakerelerin durumunu görüşmek üzere geçtiğimiz günlerde Barnea ve Shin Bet şefi Ronen Bar ile bir araya gelmişti. Görünen o ki kendini dışlanmış hisseden Netanyahu, Gallant'a toplantıya başkanlık edeceğini söyledi.

Gallant, güvenlik teşkilatının görüşmelere hazırlanmasını zorlaştırdığını söyleyerek başbakanın kararını reddetti ve Netanyahu liderliğindeki toplantıya katılmayacağını söyledi.

Kanal 12'ye konuşan kaynaklar, Savunma Bakanı Gallant'ın "otoriteyi kabul etmekte zorlandığını" öne sürdü. İsmi açıklanmayan kaynaklara göre, Başbakan Netanyahu ve Bakan Gallant, Hamas'ın sunduğu yeni öneri konusunda farklı görüşlere sahip.

Ortadoğu Haberleri

Filistinli Direniş Grupları: 7 Ekim İsrail'in Gerçek Yüzünü İfşa Etti
Amerikalı General İşgalci İsrail'e Gidiyor
Wall Street Journal: İran füzeleri İsrail Savunmasını Böyle Aştı
Hizbullah: Karadan girmelerini engelledik!
ABD ve işgalciden Yahya Sinvar endişesi! Yaşıyor ve...