Ürdünlü Kahraman Şöför 3 Siyonisti Öldürdü(VİDEO)

Ebu Ubeyde, Karama Geçişi operasyonunu tebrik etti: Ürdünlü kahramanın silahı, dozer ordularından daha etkili

Pazar sabahı, Ürdünlü bir kamyon şoförünün şehit olmadan önce Karama geçiş noktası yakınında (İsrail'de Allenby olarak biliniyor) gerçekleştirdiği silahlı saldırıda 3 İsrailli öldürüldü .

Bu operasyon , direniş savaşçılarının Batı Şeria'daki ve yakın zamanda işgal edilen bölgelerdeki işgal askerlerine ve yerleşimcilere karşı gerçekleştirdiği ve çoğu İzzeddin el Kassam Tugayları, özellikle de "Guş Etzion Tugayları" tarafından hak iddia edilen bir dizi saldırının ardından geldi. Geçen yıl 30 Ağustos'ta işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil kenti yakınlarında "Kermei Tzur" operasyonları düzenlendi.

El Kassam, 19 Ağustos'ta işgalcilerin katliamları, sivillerin yerlerinden edilmesi ve suikast politikası devam ettiği sürece işgal altındaki topraklarda şehadet operasyonlarının yeniden ön plana çıkacağını açıklamıştı.

Ebu Ubeyde'den Tebrik Açıklaması Geldi

Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları Askeri Sözcüsü Ebu Ubeyde, Karama Sınır Kapısı'ndaki kahramanca ve nitelikli operasyonu tebrik ediyor ve kahraman Ürdünlü şehit Maher El Cazi'nin silahının halkımızı ve vatanımızı savunduğunu doğruluyor. Operasyonun büyük ordulardan ve yığılmış askeri cephanelikten daha etkili olduğunu da sözlerine ekledi.

İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı Şehit İzzeddin el Kassam Tugayları'nın askeri sözcüsü Ebu Ubeyde, Ürdünlü şehit Mahir el Cazi'nin Karama geçiş noktasında gerçekleştirdiği operasyonu kutladı.

Ebu Ubaida, Telegram uygulamasındaki hesabından yayınladığı mesajda, "Kahraman Ürdünlü şehidin (Maher Al-Jazi) Karama geçişinde gerçekleştirdiği kahramanca ve nitelikli operasyonu tebrik ediyoruz" dedi.

"Ürdün kahramanının tabancasının el-Aksa ve Filistin halkını desteklemede büyük ordulardan ve istiflenmiş bir askeri cephanelikten daha etkili olduğunu vurguladı", bu operasyonun ulusumuzun vicdanını ve El-Aksa Tufanı'nın sonuçlarını ifade ettiğini belirtti.

Aynı şekilde Ebu Ubeyde , Gazze Şeridi'ndeki El Kassam mücahitlerinin muharebe operasyonları, pusu ve geçişleri sırasında, operasyonun kahramanı şehid Maher El Cazi'nin kahramanlığını takdir etmek amacıyla gıyabında namaz kılındığına da dikkat çekti.

Filistin Haberleri

Filistin direniş grupları İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırganlığını kınadı
24 saat İçinde 40 Kişi Şehit Oldu!
Gazze'ye hava saldırısı!
İsrail'in Sessiz Katilleri: Dronlar
344. Gün...