Suud Siyonistlere  Yine de Yaranamadı!  Siyonist Askerlerden Şok Hareket (FOTO)

Suud Siyonistlere Yine de Yaranamadı! Siyonist Askerlerden Şok Hareket (FOTO)

Bir grup İsrail askerinin Suudi Arabistan bayrağı üzerinde dururken İsrail bayrağını tuttuğu viral fotoğraflar sosyal medya kullanıcıları arasında öfkeye yol açtı

Bir grup İsrailli askerin Suudi Arabistan bayrağı üzerinde dururken İsrail bayrağını tuttuğu viral fotoğraflar sosyal medya kullanıcıları arasında öfkeye yol açtı .

Bu görüntülerin İslam'a karşı bariz bir saygısızlık olduğunu söyleyen kullanıcılar Suudi yetkilileri İsrail'e karşı daha güçlü bir duruş sergilemeye çağırdı.

Fotoğraflar, iki İsrail askerinin Instagram hesaplarında ortaya çıkaran Tamer adlı bir kullanıcı tarafından bu hafta başında, eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X'te paylaşıldı.

Aralarında Suudi Arabistan bayrağı emojisi taşıyanların da bulunduğu bazı hesaplar, bayrağın aslında bir Hamas bayrağı olduğunu ya da görüntünün düzenlendiğini veya yapay zeka tarafından oluşturulduğunu ve Suudi Arabistan'a karşı tepki yaratmayı amaçladığını öne sürdü.

Bunun üzerine Tamer sosyal medyada görüntüyü aldığını söylediği Instagram hesabının ekran görüntü lerini ve videolarını paylaştı.

"Tamer'den ve kaynaklarından şüphe eden herkes utansın" dedi. "Tweetlerini yalan, sahtekarlık ve insanları kandırmaya dayandıracak biri değilim."

Middleeasteye -Çeviri Tevhidhaber

Image