Yemen: Saldırı Filistin'e destek tutumumuzdan caydırmayacak ve cevapsız kalmayacaktır

Yemen: Saldırı Filistin'e destek tutumumuzdan caydırmayacak ve cevapsız kalmayacaktır

Yüksek Siyasi Konsey, İsrail'in Hudeyde Valiliği'ndeki sivil tesislere yönelik, elektrik santralini ve dizel yakıt tanklarını hedef alan acımasız saldırısını kınadı ve bu saldırganlığın, düşmana etkili bir yanıt verilmeden geçemeyeceğini vurguladı.

Yüksek Siyasi Konsey, İsrail'in Hudeyde Valiliği'ndeki sivil tesislere yönelik, elektrik santralini ve istasyonun dizel yakıt tanklarını hedef alan vahşi saldırısını kınadı... bu saldırganlığın, düşmana etkili bir yanıt verilmeden geçemeyeceğini vurguladı.

Konsey, yayınladığı bir bildiride, ülkemize yönelik bu acımasız Siyonist saldırının öncelikle Yemen halkının acılarını artırmayı ve Yemen Cumhuriyeti'ni Filistin halkına ve adil ve doğru Filistin davasına destek pozisyonundan caydırmayı amaçladığını belirtti. ve bu başarılması mümkün olmayan bir yanılsamadır.

Yüksek Siyasi Konsey, “Ezilen Filistin halkını destekleme ve destekleme konusundaki tutumumuz ilkeli, inanca dayalı ve dindardır, durmayacak veya geri adım atmayacak, Allah'ın yardımı ve başarısıyla devam edeceğiz ve eylemler olacaktır. Allah'ın izniyle bunun düşman üzerinde etkisi daha büyük olacaktır."

ولفت إلى أن العدوان الإسرائيلي لن يزيد الشعب اليمني إلا إصراراً على مواصلة موقفه ومساندته لنصرة الشعب الفلسطيني ودفاعاً عن النفس، وبذل المزيد من الجهود في ذلك.. مؤكدا أن هذا العدوان الإسرائيلي سيمثل دافعاً إضافياً لقواتنا المسلحة للارتقاء على كافة المستويات لمواجهة التحدي حتى النصر والفتح الموعود

Yüksek Siyasi Konsey, dünyanın tüm ülkelerine, organlarına, örgütlerine ve halklarına, Yemen Cumhuriyeti'ne yönelik bu vahşi saldırıyı kınamaya çağrıda bulundu; bu, Siyonist çılgınlığın Amerika'nın desteğiyle dünyanın tüm halklarına ve özgür halklarına saldırmaya devam ettiğini doğruluyor.

Yemen halkını İsrail ve Amerika'nın ülkemize yönelik saldırganlığına karşı seferberlik faaliyetlerine aktif olarak devam etmeye, eğitim kamplarına kayıtları yoğunlaştırmaya, çeşitli alanlardaki kitlesel gezileri ikiye katlamaya ve Filistin'e destek konusunda sahaya çıkmayı gerektirebileceği ve tüm seçeneklere hazırlıklı olmaya çağırdı.