Yemen'den Siyonistlere 3 Operasyon

Yemen'den Siyonistlere 3 Operasyon

Yemen, Saat 9: 30'da açıklama yapacağız demişti ve yaptı...

Yemen Silahlı Kuvvetleri bugün işgal altındaki Filistin'deki Siyonist varlığın derinliklerindeki askeri bölgeleri hedef alan 3 adet Quds 5 kanatlı füzeyle askeri operasyon gerçekleştirdiğini duyurdu

. Siyonist güçler, düşmanın operasyonun sonuçları hakkındaki gizliliğini koruduğu bir dönemde, düşmanın derinlerindeki askeri bölgeleri hedef alan üç adet Quds 5 kanatlı füzeyi başarıyla hedeflerine ulaştı.

Silahlı Kuvvetler, İran'ın İsrail düşmanına karşı ikinci El Vaad El Sadık Operasyonunu kutladı ve düşmana karşı her türlü ortak operasyona katılmaya hazır olduklarını vurguladı.

Açıklamada, Amerikan ve İngilizlerin İsrail düşmanına devam eden desteğinin bölgedeki Amerikan ve İngiliz çıkarlarını ateş altına aldığı belirtilerek, silahlı kuvvetlerin Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılar sona erene kadar operasyonlarını genişletmekten çekinmeyeceği kaydedildi.

Bildirinin metni şöyledir:

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

Yüce Allah şöyle buyurmuştur: {İşte bunlar bana iman edenlerdir. Eğer siz size destek olursanız, Allah da size yardım eder ve ayaklarınızı sağlamlaştırır. } Cenab-ı Hak doğruyu söyledi.

Filistin ve Lübnan halklarına yönelik zulmün zaferi olarak ve Filistin ve Lübnan direnişine destek olarak,

Yemen silahlı kuvvetlerindeki füze kuvveti, varlığın derinliklerindeki askeri bölgeleri hedef alan bir askeri operasyon gerçekleştirdi. Siyonist güçlere işgal altındaki Filistin'de 3 adet Quds 5 kanatlı füzeyle operasyon yapıldı.

Düşmanın operasyonun sonuçlarına dair sessizliği karşısında füzeler başarıyla hedeflerine ulaşmayı başardı.

Yemen Silahlı Kuvvetleri, İsrail düşmanına karşı İran'ın ikinci Gerçek Vaat Operasyonunu kutladı ve Filistin ve Lübnan halkları için bir zafer olarak ve destek cephelerini hedef alan herhangi bir İsrail saldırısına yanıt olarak İsrail düşmanına karşı her türlü ortak askeri operasyona katılmaya hazır olduklarını teyit etti. .

Yemen Silahlı Kuvvetleri, Amerikan ve İngilizlerin İsrail düşmanına devam eden desteğinin bölgedeki Amerikan ve İngiliz çıkarlarını ateş altına aldığını ve Yüce Allah'ın yardımıyla İsrail düşmanına karşı askeri operasyonlarını genişletmekte tereddüt etmeyeceklerini teyit ediyor. Saldırılar durana, Gazze'deki abluka kaldırılana ve Lübnan'a yönelik saldırılar durdurulana kadar Yemen destek vermeye devam edecek.

Allah bize yeter, O, en iyi düzenleyicidir, en iyi Rabdir ve en iyi yardımcıdır.

Yaşasın özgür, güçlü ve bağımsız Yemen.

Zafer Yemen'in ve milletin tüm özgür halkınındır

. , Rabi' al-Awwal 29, 1446 H.,

2 Ekim 2024'e karşılık gelir,

Yemen Silahlı Kuvvetleri tarafından yayınlanmıştır.