Seyyid Ali Hamanei İslami Cihad  Heyetini Kabul Etti

Seyyid Ali Hamanei İslami Cihad Heyetini Kabul Etti

Seyyid Ali Hamanei, Tahran’ı ziyaret eden Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahale ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Seyyid Ali Hamanei, Tahran’da bulunan Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahale ve beraberindeki heyet ile görüştü.

Görüşmede Ayetullah Hamanei, Gazze’deki duruma değinerek şimdiye kadar sahanın asıl galibinin direniş güçleri ile Gazze halkı olduğunu belirtti ve "Gazze ve Filistin halkının gösterdiği büyük direniş ve saygınlığı ve aynı zamanda Siyonist Rejim'in altı aylık savaşta yaşadığı başarısızlıklar ilahi bir hadisedir." dedi.

Hamanei Siyonist İsrail’in Gazze’de işlediği sivil katliamlara ilişkin, “Dünyadaki zalim güçlerinin desteğini alan Siyonist Rejim tüm askeri gücüyle kadınları ve çocukları katlediyor. Bu, rejimin direniş güçleriyle baş etme ve onları yenme gücüne sahip olmadığını gösterdi.” değerlendirmesinde bulundu.
Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreterine hitaben Ayetullah Hamanei, “Allah'ın izniyle Gazze halkının nihai zaferini göreceksiniz.” diye konuştu.

Ziyad en-Nahale Tahran ziyareti çerçevesinde bugün İran İslami Şura Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf ile de bir araya geldi.

MHR HABER AJANSI