Siyonist Esir Askerlerin Aileleri Netanyahu'ya  Karşı Ayaklandı!

Siyonist Esir Askerlerin Aileleri Netanyahu'ya Karşı Ayaklandı!

Siyonist basınına göre, Gazze'de esir alınan İsrailli askerlerin aileleri 28 Mart 2024 Perşembe günü, Başbakan Benjamin Netanyahu ile yapacakları ilk görüşme öncesinde açıklama yaptı.

Siyonist basınına göre, Gazze'de esir alınan İsrailli askerlerin aileleri 28 Mart 2024 Perşembe günü, Başbakan Benjamin Netanyahu ile yapacakları ilk görüşme öncesinde Tel Aviv hükümetinin oğullarını yüzüstü bıraktığını söyledi.

İsrail gazetesi "Jerusalem Post" askerlerin ailelerinin yaptığı açıklamayı aktardı: "Oğullarımız terk edildi ve Hamas tarafından ceset olarak tutuluyor."

Gazze'deki Siyonist mahkûmların aileleri Netanyahu'ya saldırdı

İsrail Yayın Kurumu (IBC), Gazze'deki tutukluların ailelerinin Netanyahu'ya oğullarını geri getirme planlarıyla ilgili bir soru yönelteceğini belirterek Netanyahu'nun esir askerlerin aileleriyle ilk kez bir araya geleceğine dikkat çekti.

Gazze'de tutulan asker Matan'ın annesi Anat Agrenst yayın kuruluşuna konuştu: "Devletin ve güvenlik güçlerinin talebi üzerine bugüne kadar sessiz kaldık, korktuk, anlıyoruz ki sessiz kaldığımız günlerin sayısı artarken eve canlı dönecek oğullarımızın sayısı azalıyor."

Kaynak:Haber Kaynağı