Ebu Hamza: Yer altında ve yer üstünde...

Ebu Hamza: Yer altında ve yer üstünde...

İslami Cihat Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları'nın sözcüsü Ebu Hamza Al-Mayadin'e açıklamalarda bulundu.

İslami Cihat Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları'nın sözcüsü Ebu Hamza, "Direnişin hesaplarının İsrail düşmanının kafasını karıştırdığını, hedeflerinden herhangi birine ulaşmasını engellediğini, herhangi bir noktada veya noktada mevzilenme fırsatı vermediğini" vurguladı.

Ebu Hamza, şöyle konuştu: "Savaşçılarımız Gazze'nin sokakları ve tünelleriyle coğrafyasına uyum sağlayarak, hedeflerine ulaşmak için yerin altında ve üstünde ne varsa planlarına dahil ettiler ve düşmana sıfır noktasından müdahale ettiler.'' dedi.

Kudüs Tugayları sözcüsü, "düşmana karşı zaferin yaklaştığını belirtti.

Direniş grupları arasındaki koordinasyonla ilgili olarak Ebu Hamza, "Gazze Şeridi'ndeki askeri operasyonlar karmaşık ve özel bir karaktere sahip ve gruplar arasındaki koordinasyonu merkezi düzeyde açıklamak zor. '' dedi.

Ebu Hamza, "siyasi koordinasyonun kolaylaştığını, açık olduğunu, sürekli olduğunu ve yüksek performansa sahip olduğunu" vurguladı.

Ebu Hamza'ya göre, "Filistin direnişi artık Gazze'deki düşmana, işgalcinin topraklarımıza yaptığı gibi davranıyor.'' ifadelerini kullandı.

İşgalcinin Gazze planını değerlendiren Ebu Hamza, "Eğer yapabiliyorsa (Gazze'yi askeri olarak yönetebilirse), o zaman Gazze'nin cehennemine hoş geldiniz! diyoruz. Eğer yapamıyorsa, o zaman onun varlığının yok olmasının kaçınılmazlığı konusunda söylediklerimiz geçerli'' dedi