İsrail’e sadece Amerika silah göndermiyor! İşte ABD'den sonra en büyük suç ortağı...

İsrail’e sadece Amerika silah göndermiyor! İşte ABD'den sonra en büyük suç ortağı...

Hindistan, İsrail'e roket, patlayıcı, İHA ve jet yakıtı tedarik ederek büyük şeytan Amerika'dan sonra ikinci büyük suç ortağı oldu.

Hindistan tarafından üretilen roket ve patlayıcılar Gazze'ye 30 kilometre uzaklıkta bulunan işgal rejimine ait bir limana giderken İspanya tarafından durduruldu.

15 Mayıs sabahı erken saatlerde Borkum kargo gemisi İspanya açıklarında durdu. Limanda protestocular Filistin bayraklarını salladı ve yetkililere, geminin işgal rejimine gidecek silah taşıdığı şüphesi nedeniyle gemiyi incelemeleri çağrısında bulundu.

İspanya yaptığı incelemeler sonucu geminin işgal rejimine doğru gitmesine izin vermedi. Limanda yapılan incelemelerde geminin roket ve çok sayıda patlayıcı taşıdığı ortaya çıktı. Geminin yola çıktığı ülke ise Hindistan olarak belirlendi. Yüklenen silahlar ise Gazze'ye sadece 30 kilometre uzaklıkta bulunan Aşdod limanına doğru gidiyordu. Hindistan’dan yola çıkan gemi, Yemen Ensarullah Hükümeti (Husiler) tarafından vurulmamak için Kızıldeniz’den geçmedi, bütün Afrika’yı dolaştı.

Öte yandan 6 Haziran'da, İsrail'in Gazze'deki Nuseyrat mülteci kampındaki Birleşmiş Milletler sığınağını bombalamasının ardından Kudüs Haber Ağı, İsrail savaş uçakları tarafından atılan füzenin kalıntılarını gösteren bir video yayınladı, yayınlanan videoda kullanılan mühimmatların Hint üretimi olduğu belirlendi. Mühimmatlara ek olarak Hindistan, İsrail'e İHA gönderiyor ve jet yakıtı da sağlıyor.(Ajanslar)