
Mehmet GÖKTAŞ
Kemalizm var oldukça kucaklaşamazsınız!
Elbette “Terörsüz Türkiye” aşamasına gelmek de güzel bir şeydir, bunun için atılan adımlar ve gösterilen gayretler değerlidir, küçümsenemez.
Fakat “Terörsüz Türkiye” demek ‘Kucaklaşan Türkiye, birbirini bağrına basan Türkiye demek değildir.
Çünkü yüz yıldan bu yana dayatılan Kemalizm olduğu müddetçe insanımızın birbirini kucaklaması, bağrına basması kesinlikle mümkün değildir,
Çünkü Kemalizm bu mübarek coğrafyada yüzyıllardır birbirini bağrına basarak hayat süren insanımızı bir asırdan bu yana birbirlerinden şüphelendiren bir fitne, yüreklerini kemiren bir kurttur!
Kemalizm insanımızın birbirlerine karşı sürdürdükleri sadakatlerine tereddüt ve ihanet aşılayan bir iblistir!
Kemalizm asırlardır etrafında toplanageldiğimiz Hz. İbrahim'in mübarek sofrasına sokuşturulan bir domuz etidir.
Kemalizm yemeklerimizin içine serpiştirilen cam kırıklarıdır, ekmeğimizin hamuruna katılmış gres yağıdır!
Kemalizm, bu mübarek soframızın horantasını perem perem dağıtmayı hedefleyen haince bir plandır.
Kemalizm analarımızın, bacılarımızın ve kızlarımızın mahrem odalarına musallat olmuş yabancı bir sarhoştur!
Kemalizm, pis ayakkabılarıyla mabedimize girip pervasızca çiğneyen bir cenabettir!
Kemalizm, gündüzleri güneşin, geceleri ay ışığının üzerimize doğduğu, bize hayat veren kutlu penceremizi tıkayan siyah bir paçavradır.
Kemalizm, son bir asırdır bu coğrafyada dünyaya gözünü açan her bir minicik yavrunun günahsız dudaklarına zoraki bulaştırılmak istenen bir küfürdür, tertemiz beyinlerine koca bir paslı çivi ile tutturulmaya çalışılan bir martavaldır!
Kemalizm, Kıblemizi kapatan siyah bir perde, mihrabımıza dayatılmış bir puttur!
Kemalizm, ibadetimizi ifsat eden bir necasettir. Allah ile irtibatımızı kesen koyu bir karanlıktır!
Kemalizm, ümmetin bedeninin batıdan kaptığı bir enfeksiyondur, vücudunu sancılandıran, ateşlendiren, yerinde durdurmayan irindir, iltihaptır!
Kemalizm, Müslüman coğrafyanın beyninde peyda olmuş habis bir urdur!
Bu aziz ümmetin asırlardır sürdürdüğü kutlu yürüyüşünün bu son asırda yolunun üzerine yıkılmış bir heyelandır, bir yıkıntıdır!
Yaklaşık bir asırdan bu yana bu mübarek topraklarda Allah'a karşı sürdürülen, Resul'e karşı sürdürülen, İslam'a karşı sürdürülen, edebe, hayâya ve namusa karşı sürdürülen savaşın adıdır!
Bu aziz milleti Hz. Muhammed Aleyhisselam'ın ümmetinin içinden sıyırıp çıkarma projesidir.
Kemalizm, ilmik ilmik dokunarak birbirine geçmiş ümmet kumaşının üzerine dökülmüş kezzaptır!
Kemalizm, birbirine yapışmış, birbirine kaynaşmış, bir potada erimiş olan bu aziz milletin üzerine dökülmüş bir kezzaptır, bu aziz milleti birbirinden çözen, parça parça bölen bir fitnedir!
Buyurun, bu var olduğu müddetçe nasıl kucaklaşacaksanız kucaklaşın da görelim!