Nuseyrat kampı ve Deyr el-Balah şehrinde siyonist saldırı

Nuseyrat kampı ve Deyr el-Balah şehrinde siyonist saldırı

israil işgalinin Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampını ve Deyr el-Balah şehrini bombalaması sonucu Filistinliler arasında şehit ve yaralılar var.

israil'in Cuma ve Cumartesi gecesi Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampı ve Deyr el-Balah şehrine yönelik işgal saldırısında 8 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Sağlık kaynakları, İsrail işgal uçaklarının Nuseyrat kampının kuzeydoğusundaki El-Dawa mahallesindeki bir evi bombalaması sonucu 5 Filistinlinin şehit olduğunu, 1 kişinin de yaralandığını, işgal uçağının Nuseyrat kampının kuzeydoğusundaki bir evi bombalaması sonucu 2 Filistinlinin şehit olduğunu bildirdi.

Bu sabah İsrail helikopteri Nuseyrat kampının batısına ateş açtı.

Deir al-Balah kentinde, Al-Salah Okulu'nda yerinden edilmiş insanların barındığı bir merkeze yönelik işgal saldırısında bir Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

İsrail işgal “ordusu” dün Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deir el-Balah ve güneydeki Han Yunus'ta evleri ve yerinden edilmiş insanların barındığı bir alanı bombaladı, Nuseyrat kampındaki evlerde yangına neden olan yangın bombaları attı.