Roketler atıldı siyonistler alçak sürünmeye geçti(VİDEO)

Roketler atıldı siyonistler alçak sürünmeye geçti(VİDEO)

"Demir Kubbe" yalanı ile kibir içerisinde refah bir hayat yaşamaya inandırılmış siyonist halk gerçeklerle yüzleşmeye başladı.

Tel Aviv'e roketler atıldı... ve iki milyondan fazla İsrailli barınaklara akın etti

israil medyası, işgal bölgesinin merkezindeki bazı bölgelerde sirenlerin çalmasının ardından iki milyondan fazla yerleşimcinin barınaklara koşmasına neden olduktan sonra Tel Aviv'e ve Gush Dan'deki yerlere roketlerin düştüğünü ve Holon'a da şarapnel parçalarının düştüğünü doğruladı.

Sirenler çok sayıda bölgede çalarak Tel Aviv ve banliyölerinde yaklaşık 200 İsrail yerleşimine ve işgal altındaki kasabalara ulaştı. Bu, işgal altındaki şehrin bu gün içinde sığınaklara girme ihtiyacı konusunda ikinci kez uyarı alması oldu.

Bombalamanın ardından yaklaşık iki milyon yerleşimci acilen barınaklara akın ederken, işgal hava füze savunması onları engelleyemeden bölgeye çok sayıda füze düştü.

Yerleşimciler tarafından dağıtılan video klipler, Tel Aviv'in bir dizi füze tarafından hedef alınmasının ardından, füzelerin farklı bölgelere düşen kısımlarını gösteren sahneleri gösteriyordu.

İsrail medyası, Gush Dan bölgesine yönelik bu bombalamanın Lübnan'dan geldiğini belirtirken, son bombalama operasyonunun sorumluluğunu üstlenen henüz bir açıklama yapılmadı.

Bugün erken saatlerde Lübnan'daki İslami Direniş, Karmiel bölgesini ve Hayfa ile Safed'deki diğer bölgeleri çeşitli füzelerle bombaladı; buna ek olarak direnişin kuzeydeki bazı yerleşim yerlerine ve sınır bölgelerindeki yoğun bombardımanına ek olarak işgal askerlerinin işgal askerlerinin yoğun bombardımanına maruz kaldığı görüldü. Grad, Katyuşa, Falaq ve diğer füzeler yoğun şekilde atıldı.

Bu, direnişin Hayfa'nın güneyinde Golani Tümgeneraline ait gizli bir askeri üsse saldırı drone'u ile gerçekleştirdiği ve 4'ten fazla kişinin ölümüne ve 10'dan fazla kişinin yaralanmasına ve ayrıca durumu ciddi olan 10 kişinin yaralanmasına yol açan özel saldırıdan bir gün sonra geldi. Yaralı 70 asker hastanelere kaldırıldı.