Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Dünya derin devleti ve..!

Derin Gerçekler

Dünya derin devleti, MÖ dönemden başlayan Yahudilerin ütopyaları içinde şekillenen. “İns’in Şeytanları”ndan oluşan, Babil sürgünü sonrası dönemden başlayarak bugünlere uzanan, 1500’lü yıllarda Sömürge mirası ile bugünkü anlamda ete kemiğe bürünen bir yapı.

Her ülkedeki “yerli ve milli” (!?) Derin yapıları ve “Deccaliyet Komistesi”nin köpekleridir.

16.YY sonu 17. YY başlarında örgütlenmeye başlayan Masonlar Allah, Elohim, Rab İsa yerine “Evrenin Ulu Mimarı” sözünü kullanırlar. Bu bir “Yaratıcı”dan çok, Süleyman Mabedinin inşasında çalışan İns ve Cinlere bir göndermedir. “Hiram Usta”, “Dul Kadın” bir gönderme olsa da, Caminin inşasında fiilen çalışanların büyük bir bölümü bukağılı Şeytanlar ve Cinlerdi. Zaten Masonluktaki Penye ve Pergel aynı zamanda Pramidlere bir göndermedir. Küçük bir ayrıntı Davud yıldızı diye bilinen yukarı ve aşağı doğru iç içe geçmiş iki üçgen, aynı zamanda görünen ve görünmeyen, Zahiri ve Batını iktidara bir gönderme anlamını taşımaktadır.

Masonluk bugünkü anlamda ilk kez 24.06.1717 tarihinde Londra'da bir araya gelen 4 locanın girişimiyle “Londra Büyük Locası” kurulmuştur

Bu oluşumun 3 ayağından biri, Teorik ve teolojik kısmı Kabbala kehanetine dayanır ve batıya “Endülüs”ten gelir. Yıl 1031. Haçlı seferlerinin başlangıcı 1095!. İspanya’dan göçen Yahudilerin bu sürece etkisi çok büyük ve çok önemlidir. Meymonides’in “Sion” tanımı, daha sonra “Tapınak Şövalyeleri” üzerinde kendini gösterir. Tapınakçıların Kudüs’te ifadesini bulan ve iradeye dönüşen bu günkü örgütlenmesinin temelinde: Hugues de Payens, Godfrey de Saint-Omer vardır. Yıl 1118, Kudüs. Tabi Kutsal Roma ve Papalık, Westefelya, Ronesans, Fransız devrimi, 1. Dünya savaşı, 2. Dünya savaşı, soğuk savaş ve SSCB’nin dağılması ve bugün. Bugün 100’ler, 300’ler komitesi diye oluşumdan söz ediliyor. Bunların aslında kendi aralarında bir uzlaşma yok. Devlet ve para olmayınca her şeyi yapay zekâ yönetecek. Yapay zekayı da Yapay Bilinç yönetecek, Yapay bilinç kendini yönetecek kişileri kendi seçecek. Yani Şeytanın egemenliğe dayalı bir senaryo söz konusu. Kimileri buraya gelmeden Tanrıyı kıyamete zorlayarak Mesih’in dönüşünü erkene almak istiyor gibi sanki.

Bu 300 kişi kim derseniz: Mesela “Bill Gates” bunlardan biri. Bu konuda Dr. John Coleman'ın “Conspirator's Hierarchy: The Story of the Committee of 300” isimli eseri önemli iddialar içeriyor. Bu. Kişi bu “Deccaliyet Komistesi”ni bu "Dünyanın gerçek Hükümdarları" oalarak tanımlıyor. Bunlar kendileri bu şekilde İlah ve Rab olarak tanımlıyor bir bakıma.

Bunların kontrolündeki uluslararası örgütler şöyle sıralanmış sözkonusu kitapta “Mumma Grubu, Ulusal ve Dünya Kiliseler Konseyi, İnisiyeler Çemberi, 9 Bilinmeyen Adam, Lucis Vakfı, Cizvit Kurtuluş Teologları, Siyon Aksaçlıları, Nasi Prensleri, IMF, Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS), BM, İngiliz Quator Coronati/Taçlandırılmış 4’lü Masonik Panel, İtalyan P2 Mason Locası, CIA, Tavistock Enstitüsü Seçkinler locası, FED, LIBOR, WEF, Hong Kong ve Şanghay Bankası, Milner Grubu, Yuvarlak Masa Şovalyeleri, Cini Vakfı, Alman Marshall Fonu, Ditchley Vakfı, NATO, Roma Kulübü, Global Çevre Hareketi, Kudüs Aziz John Düzeni, Tek Dünya Hükümeti Mabedi, Sosyalist Enternasyonal, Kara Düzen, Thule Cemiyeti, Anenherbe-Rosicrucianists, Büyük Yüceler, Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü (RIIA), Dış İlişkiler Konseyi (CFR), Güvenli Bir İsrail İçin Amerikalılar Hareketi. İncil Arkeolojisi Dergisi. Bilderberg Group. BP. Kanada Dış İlişkiler Enstitüsü. Hıristiyan Fundamentalizmi. Dış İlişkiler Konseyi, New York. Mısır Araştırma Derneği. İmparatorluk Kimya Endüstrileri. Uluslararası Stratejik Araştırmalar Enstitüsü. Kafatası ve Kemikler Tarikatı. 1832 (William Huntington Russell ve Alphonso Taft tarafından Yale Üni.'de “Society of Skull and Bones” adıyla kuruldu). Filistin Araştırma Fonu. Fedakâr Tapınak Şövalyeleri. Royal Dutch Shell Şirketi. Güney Afrika Vakfı. Tapınak Dağı Vakfı. Ateist Kulübü. 4. Bilinç Kulübü. Altın Şafak Hermesçi Tarikatı. Nasi Prensleri. Magna Mater Nişanı. KAOS İlahi Düzensizlik Düzeni. Chatham House: (The Royal Institute of International Affairs): International Affairs Think Tank). Yuvarlak Masa. Üçlü Komite. Evrensel Masonluk Hareketi. Evrensel Siyonizm. Vickers Silah Şirketi. Warren Komisyonu. Watergate Komitesi. Wilton Parkı. Dünya Kiliseler Konseyi.

300'ler Komitesi'nin hedeflerini geniş bir özet halinde, küçük eklemelerle ve notlandırmalarla takdim etmek istiyorum.: Bu komite, Yapay zekaları kontrol edecek olan “Yapay Bilinç”in bağlı olacağı konseyi ifade ediyor. 1991 yılında Dr. John Coleman tarafından yazılmıştı. Kuşkusuz onların bir hesabı varsa, Allah’ın da bir hükmü var. Onların da planları istedikleri gibi gelişmiyor ama bilelim ki, bunların asıl niyetleri bu. Ülkemiz açısından bakacak olursak, FETÖ, BÇG, BOP’u, 1991 sonrası gelişmeleri, bugün yaşananları bu gözle okursak, dünyanın nereye götürülmek istediğini daha iyi anlarsınız. Yani bugün konuşmakta olduğumuz Global Reset, mRNA, 28 Şubat, 1 Temmuz, aradaki Ergenekon, Balyoz, İstanbul sözleşmesi, Lanzarotte HABAT, AGARTHA, Gazze, DAHLAN Senaryosu, Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti, HAZARA Projesi, KARAY Senaryosu farklı bir anlam kazanıyor.

Uluslararası sistemin bize dayattığı, bizden istediği, bizim de sürekli onlarla birlikte olduğumuz mesajının verilmesinin arkasındaki asıl sebeb bu. Hatta ekonomik kriz, politik çalkantılar bu senaryonun uygulayıcısı olan Satanist Pedefolik Siyonistlerin Şeytani planlarının planları ile ilgili.

Bana kalırsa bu projede ABD, AB ve İngiltere ile NATO içindeki anlaşmazlık sebebi ile BRICS, Rothschild / LIBOR lobisinin bir stepne projesi olarak yedeğe alınıyor olsa gerek. Mesela Epstein projesi de siyasiler, iş adamları, Media, Sanat camiası, bilim çevrelerini yola getirmek için aba altında bir sopa gösterme projesi idi.

Bakın, AK Partiden CHP’ye, MHP’den DEM’e bunların yakın takibinde olmayan hiçbir siyasi oluşum yok. Siyaset, bürokrasi, sanat, spor, iş dünyası, akademi, MAFİA, STK camiasındaki, olumlu ya da olumsuz özellikleri açısından Türkiye’nin gündemindeki, ilk 10.000 kişi, sosyal media üzerinden ayrıca Monitoring ve Checking sistemleri tarafından yakın takipte. Bugün ülkemizdeki siyasi partiler içindeki kliklerin birçoğu bu yapı ile paralel hareket ediyor.

Bakın Gazze konusunda İslam dünyasının sessizliğinin arkasında da bu Epstein dosyaları var. Bu yapı tüm dünyaya yayılmış vaziyette. Belli merkezlerde kümelenen bu derin yapılar, çevreye doğru yayıldıkça yerli ve milli gözüken aktörlerle her yerde aktifler. Lokaller, aslında merkezdekilerin ya ortağı ya akrabası ya acentası ya da çantacısıdır. Dolayısı ile arkasına merkez oligarkları alanlar da kendi kümeslerinin horozu gibi davranıyorlar.

Geçmişte, Pagan dönemde, daha sonra Sömürgeci geçmişlerinde ve Modern ulus devletin doğuna giden Westefelya sürecinde olduğu gibi feodal bir sistem biçiminde kendi aralarından seçim yapan, seçilmemiş, daimî kalıtsal Oligarkistler yönetimindeki Tek Dünya Hükümeti ve tek birimli para sistemi. Bu Tek Dünya varlığında, nüfus, aile başına çocuk sayısı, hastalıklar, savaşlar, kıtlıklar üzerindeki kısıtlamalarla sınırlandırılacak, ta ki yönetici sınıfa yararlı olan 1 milyar kişi, kesin ve net bir şekilde tanımlanacak alanlarda, toplam dünya nüfusu olarak kalana kadar. Orta sınıf olmayacak, sadece yöneticiler ve hizmetkarlar olacak.

Tüm yasalar, aynı birleşik yasa kodunu uygulayan dünya mahkemelerinden oluşan bir hukuk sistemi altında tek tip olacak, bu sistem, ulusal sınırların olmadığı tüm eski ülkelerde yasaları uygulamak için Tek Dünya Hükümeti polis gücü ve Tek Dünya birleşik ordusu tarafından desteklenecek. Sistem bir refah devleti temelinde olacak; Tek Dünya Hükümeti'ne itaat eden ve boyun eğenler, yaşamak için gerekli araçlarla ödüllendirilecek; asi olanlar basitçe açlıktan ölecek veya kanun kaçağı ilan edilecek, böylece onları öldürmek isteyen herkes için hedef haline gelecekler. Özel olarak sahip olunan ateşli silahlar veya her türlü silah yasaklanacak. Sadece bir dine izin verilecek ve bu, 1920'den beri var olan Tek Dünya Hükümeti Kilisesi biçiminde olacak, göreceğimiz gibi.

Şeytancılık, Lucifercilik ve Cadılık, özel veya kilise okulları olmadan meşru Tek Dünya Hükümeti müfredatları olarak tanınacak. Tüm Hristiyan kiliseleri zaten altüst edildi ve Hristiyanlık Tek Dünya Hükümeti'nde geçmişte kalmış bir şey olacak. Bireysel özgürlüğün veya herhangi bir hürriyet kavramının var olmadığı bir devleti teşvik etmek için, cumhuriyetçilik, egemenlik veya halkta bulunan haklar gibi şeyler olmayacaktır. Ulusal gurur ve ırksal kimlik yok edilecek ve geçiş aşamasında kişinin ırksal kökeninden bahsetmesi bile en ağır cezalara tabi tutulacaktır. Her kişi, üzerinde kolayca erişilebilecek şekilde açıkça işaretlenmiş bir kimlik numarasıyla, kendisinin Tek Dünya Hükümeti'nin bir yaratığı olduğu konusunda tam olarak bilgilendirilecektir; bu kimlik numarası, Belçika, Brüksel'deki NATO bilgisayarının ana dosyasında bulunacaktır ve Tek Dünya Hükümeti'nin herhangi bir kurumu tarafından herhangi bir zamanda anında alınabilir.

Eğer bu global çetenin, bu “DECCALİYET KOMİTESİ”nin, daha 1991’deki niyetlerini merak ediyorsanız, yarın da bu konuya devam edelim. Bunu bilmek tek başına bir şey ifade etmeyecek. Bu kötü gidişe DUR demek için ne yapmalıyız, şimdiden onu düşünmeye başlayalım. Politikacı ve toplumsal aktörlerin ne dediklerini dinlerken, gözünüz ayaklarında olsun. Bakın bakalım nereye gidiyorlar. Selam ve dua ile.

Bu yazı toplam 92 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar